Simson végsebesség?
Figyelt kérdés
üdv.
Simson S51N
3 sebességes gyári váltó, és 16-os lánckerék elől.
60 ccm-re szeretném váltani a gyári hengert, és babszi gyújtásra a gyári megszakítóst.
Most 69km/h a vége (komolyabb bicikli km óra szerint, beírva a kerék mérete, elvileg pontos)
Mennyi körül lehet a végsebessége akkor?
75-re tippelek.
Bár akkor már elbírná a 17-18-as lánckereket is nem?
2014. júl. 22. 18:57
1/5 anonim válasza:
én ugy tudom h 17-es a max... de akkor is sok neki mert nem forog ki ugy ahogyan kellene... :/ nekem egy mezei 12-es fogaskerékkel gyári 3as váltóval meg lapon szélcsendbe 55-öt... és rendesen forog... :)) sztem előbb próbáld meg kissebb fogaskerékkel is ;) sokat számíthat! ;)
2/5 anonim válasza:
Most a babetta gyújtástól nem lesz gyorsabb. Csak azért szokták cserélni a GYÁRI megszakítóst babetta gyújtásra, mert lusták 1000km-nként megkenni olajjal a filcet. Amúgy sokat ne várj el 10cm3-tól. Talán ha 4 felőmlős lenne. És hogy elbírná-e? Megeshet. De alacsony fordulaton kib..aszott gyenge lenne.
3/5 anonim válasza:
Csodálom hogy kiforog a 16-os lánckerékkel. Nagyobbat a 60-as hengerhez se tegyél. Nem biztos hogy gyorsabb lesz a 60-as hengerrel, de nem kellenek majd kilométerek mire eléri a végsebességet.
4/5 A kérdező kommentje:
Most kiforogja szépen a 16-os lánckereket.
A motorosboltban az eladó mondta, hogy 13-tól 18-asig árul.
Babetta gyújtás jeladós, és pontosabb. Azért gondoltam hogy célszerűbb lenne.
2014. júl. 22. 21:04
5/5 A kérdező kommentje:
és igen, 60/4 jönne fel :)
Talán egy értelmesebb karburátor mint ez a 16N1.
2014. júl. 22. 21:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!