Meik a legjobb diesel motor?
Üdv mindenkinek !!
Az lenne a kérdésem hogy meik autógyártónak van a legmegbizhatóbb diesel motorja ?
A megbízhatóság fontos számomra mert nagy távolságokat tennék meg vele (egyszerre 250-300km)
Köszönöm a válaszokat !
Szép napot mindenkinek !! :)
modern, vagyis most gyártott, vagy a használtakban fellelhetőket kérdezed?
Ha régi, akkor ezeket fogod hallani: VW csport TDI motorja az Isten, 90 vagy 110 lóerővel, de nem megy jól. 1.9 PDTDi is jó, 130 lóerővel, lehet faszán tuningolni, füstöl, mint az állat, beléphetsz a smokeandcharme közössége és szénné alázhatod a Hondákat a lámpáktól gyorsulva. (sponsored by hülyegyerektuning)
Jó a Honda 1,7 és 2.2 -es dízele is, sőt, a francia HDI-k is jók, még a DPF nélküliek. Szerintem a legjobbak közt van a VolvoD5 motorja (ami még rendes, öthengeres).
Megbízható leginkább az lesz, aminek ismert az előélete, karban volt tartva.
Na igen!Jo lenne tudni,hogy milyen idős motorokrol van szó!Hogy még hagyományos adagolós vagy már cr rendszerű!
A szó amit keresel pedig:melyik!
Természetesen hallottam a legendás 1.9TDI motorokrol
De most az ujj dieselek iránt érdeklődök.
Volt egy előző kérdésem abba a konkrét márkát és típust is megjelöltem benne, csak most arra vagyok kiváncsi hogy általánosságba meik diesel motor a legjobb.
Az újakról még nincs nagy tapasztalat, hogy mennyire jók. Viszont ha szalonból veszel autót akkor majdhogynem teljesen mindegy hogy mit veszel a garancia időn belül úgysem lesz túlzottan sok baja.
Én egy 1.6tdci fordot vennék, ha új autóban gondolkodnék.
2.0 Tdi 150LE (2016)
3.0 TDI 204 (2013-)
2.2 cdi mercedes (2012-)
3.0 cdi mercedes
1.5 hdi
2.2 HDI
Renault/dacia 1.5 dci 95 110 le
ford 2.2 tddi tdci
igaz h kicsit regebbi, de a vw t4-ben talalhato 2.5 tdi az hakhatatlan.
remelem segitettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!