Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Külföldi munkával bármilyen...

Külföldi munkával bármilyen autót vehetnék? Nem szándékozom.

Figyelt kérdés

autóhitelt nem kapok csak kezessel 25 év alatt , lizingelni max 1,7 millióig tudok.. Így ha nekem egy olyan auto kellene ami mondjuk 4-5 Millió,akkor az esélytelen..

De ha mondjuk 520 000Ft-os fizetésem van, akkor 22 évesen lizingre meg tudnék venni mondjukegy 2010-es audi a6-ot 4 700 000Ft-ért,mindenfle kezes meg egyebek nélkül?

2016. nov. 20. 12:33
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nem kényszerített senki, csak nem bírtam elviselni a hozzád hasonló arrogáns, szűklátókörű, buta, megvezethető, befolyásolható embereket.
2016. nov. 20. 18:09
 12/17 anonim ***** válasza:

"Te lehetsz a szerencsétlen ha külföldre kellett menned!"

Nem tudtunk megelni egy korrupt rendszerben, tisztesseges munkaval, 2 fizetesbol, ha neked ez szerencsetlenseg, akkor lasd annak. Viszont egy percig se banom, hogy ott vagyok, ahol vagyok. Nem nez le senki, barmilyen fura, meg a kulfoldon elo magyar honfitarsak se. Tovabba itt nem neveznek szerencsetlennek, mert bevallaltam az eletet egy csaladdal teljesen idegen kornyezetben. Tehat akkor ki a szerencsetlen?

2016. nov. 20. 18:38
 13/17 A kérdező kommentje:
Én nem vagyok se befolyasolható se megvezethető! Te vagy a szerencsétlen,mert nem tudtál itthon megélni!
2016. nov. 20. 19:41
 14/17 anonim ***** válasza:
Én (66%) egy szóval sem mondtam, hogy nem tudtam megélni. Csak nem bírom a buta embereket. Nem ismersz magadra?
2016. nov. 20. 19:46
 15/17 anonim ***** válasza:

"Én nem vagyok se befolyasolható se megvezethető"

Haaat persze :D Hasonlitsuk ossze te mennyi adót es jarulekot fizetsz a beredbol, es en mennyit? Aztan beszelgessunk tovabb meg mindig ki a szerencsetlen. Apuci-anyuci szoknyaja mogul konnyu. 22 eves korodra mar eleg nagy a szad, kivancsi lennek milyen teljesitmeny van mogotte...

2016. nov. 20. 19:51
 16/17 A kérdező kommentje:
Olyan teljesítmény, amivel nem kell külföldre menekülnöm a szegénység elől! Te szerencsétlen..
2016. nov. 20. 20:06
 17/17 A kérdező kommentje:
A legfontosabbat el is felejtettem! Fizess csak több adót erre büszke is lehetsz 😆
2016. nov. 20. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!