Külföldi munkával bármilyen autót vehetnék? Nem szándékozom.
autóhitelt nem kapok csak kezessel 25 év alatt , lizingelni max 1,7 millióig tudok.. Így ha nekem egy olyan auto kellene ami mondjuk 4-5 Millió,akkor az esélytelen..
De ha mondjuk 520 000Ft-os fizetésem van, akkor 22 évesen lizingre meg tudnék venni mondjukegy 2010-es audi a6-ot 4 700 000Ft-ért,mindenfle kezes meg egyebek nélkül?
"Így ha nekem egy olyan auto kellene ami mondjuk 4-5 Millió"
Kellene? Mármint miért kellene? Csak akkor éreznéd magad embernek, ha az A6-ból bömbölne a bódiguszti?
A karbantartásra meg miből futná? Amikor beszarik ez, tönkremegy az, és a szerelő bácsi egy többezer eurós számlát tol az orrod elé? Elmennél másodállásban takarítani?
Ha 520.000es fizetésed van akkor inkább tegyél ebből félre.
Félreteszel havi 200.000-et és 2 év múlva veszel egy kocsit 4,5 milláért.
Na marmost, ha 520000 a fizetesed, az euroban kb 1700. Mondjuk legyen ez netto, mert ugye arrol nem volt szo, hogy az osszeg brutto vagy netto. Ha kulfoldi munkazni akarsz, akkor nyilvan kulfoldon is kell laknod (ha csak nem ingazo vagy Ausztriaba mondjuk), ehhez viszont szamitanod kell a megelhetes levonasara. Lakas+rezsi, kaja, bla..bla...bla. Amilyen autot te akarsz az 15500 euro, szerintem ekkora fizetes melle meg Nemetorszagban sem adnak ennyi penzt. Ja es nem mellekesen elvrjak a hatarozatlan ideju munkaszerzodest, garancianak, hogy tudsz-e majd fizetni.
Minek neked ilyen auto, felvagni a csajok elott? Vagy, hogy lemerni a haveri korben igy kinek nagyobb lesz a f..rka?
Még jó,hogy oda írtam,hogy nem tervezek ilyen vásárlást,de gondoltam is,hogy hiába, itt az értelmezés az 0. csak azt látja itt a paraszt,hogy minek 5 milliós kocsi jó a 150 000-es 30 éves suzuki is ha "nekem" nem lehet jobb autóm akkor a másiknak sem,de ha tehetném direkt drága kocsit venném és az emberek orra alá dörgölném :D had idegeskedjen emiatt! A kérdésemre választ nem kaptam,csak itt a megélhetéssel vergődtök, kinek mi köze ahhoz,hogy én mire mennyit költök?!
Hogy érted,hogy nem adnak? 22 évesen nem adnak ilyen fizetés mellé?
Érdekes, én Németországból írtam, többet keresek, mint ami a te példádban van - és mégsem érzem szükségét, hogy A6-tal járjak. Nem ettől leszek férfi.
De látszik ám, hogy neked mi a fontos: "de ha tehetném direkt drága kocsit venném és az emberek orra alá dörgölném :D". Itt derül ki, ki a szerencsétlen.
Mellesleg ne parasztozz: a paraszt traktorja tízszer annyiba van, mint az általad hőn áhított A6.
elozo vagyok:
" gondolom az ország keleti feléből irkáltok akkor netto 70-ből tengődtök és ehhez viszonyítjátok a prémium kategóriát,így megértem,hogy sok a 4 millió.."
Hat nem nyert, en Nemetorszagban elek, viszonlag jo fizetessel (megis eleg volt egy 7000 euros ford).... Tolem vehetsz magadnak 50ezer euros Mercedest is, de attol fuggetlenul akkor is megfogjak nezni milyen az anyagi helyzeted, ha tetszik, ha nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!