Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nem tudom, hogy milyen autót...

Nem tudom, hogy milyen autót vegyek?

Figyelt kérdés

Igazából valam nagyobb autónak örülnék ami egy amolyan " relaxfotel"

Minél újabb lenne a kocsi annál jobb! De mindig a választási útba keveredik a bmw e90-es,amit igazán nem ismerek,nem merem bevállalni. Az e46-os miatt nem aggódom,viszont az régi és emiatt nem kell,kivül tetszik ,de belül nem olyan modern,mint mondjzk az e90.

A másik a Volkswagen Passat 6-os,amin gondolkodom ez is 2007-2008-as. Nézegettem az új Ford Fiestát is 2011-es,de automata autót akarok és fiestából ha találtam 1-2-t

2016. nov. 20. 08:31
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Autóvásárlás előtt nem ártana a megbízhatóságot és a fenntartási költséget is alapul venni. A BMW mindkettőn elbukott. (Kérdezd meg bármelyik autószerelőt, hogy miből él meg). Nem mellesleg vegyél mellé egy másik kocsit is, amivel járhatsz, amikor a szerelőnél van.

Rövid távra, vagy hosszú távra kellene?

Városba benzinest vegyél, hosszú autópályás utakra dieselt.

2016. nov. 20. 08:42
 2/14 anonim ***** válasza:

E46, E90 vs Fiesta...

Matchboxról van szó ugye?

2016. nov. 20. 08:43
 3/14 anonim ***** válasza:
Fiesta mint "relaxfotel"....
2016. nov. 20. 09:05
 4/14 anonim ***** válasza:

Az E90 és a Passat B6 is már elég régi és koros elkopott formák már (de szerintem az E46 2006 körüli legutolsó darabjaiból a kupék elég időtálló formájúak és jól néznek ki - az E90-nek ahhoz képest se íze se bűze). Akkor már inkább Passat B7 de már ez se egy friss forma. Meg aztán a 3-as BMW minden csak nem relaxfotel (ültél már olyanban? - mert akkor tudnád) de a gatyádat ráköltheted majd. A Passat inkább relaxfotel.

Jobb lenne átgondolni az egyes autókkal járó költségeket is mint például itt egy jó összehasonlítás a végén brutális költségekbe fordult BMW-ről és egy mérsékeltebb fenntartási költségű Toyotáról: [link]

2016. nov. 20. 09:30
 5/14 Tomcatters ***** válasza:
Haaat ez pont egy eleg bajos darab az avensisbol . Nekunk van egy 2001 es szinten szalonbol vasarolt corolla 1,4 vvt-i, eddig semmi, csak a kotelezok igaz csak 210 e korul van benne ami nem sok :D Tovabba van egy 2004 szinten 0km vasarolt cl7 2.0 accord , arrol is ugyan ezt tudom elmondani szerencsere,,,, az 143 ezer vmennyinel tart. Ugy h meg ezeket is tudom ajanlani esetleg
2016. nov. 20. 09:58
 6/14 A kérdező kommentje:
Coupe nem kell egy e46-os-ért nem adnék 2+ milliót nemhogy coupéért. 2 millióból már autót veszek nem régi coupet. Inkább azt a 2 milliót az e90be fektetem az még mindig fiatalabb . A passat b7-ről meg azt mondom,hogy az még mindig modern friss forma,mi t mondjuk egy b5-ös.. Ha bmw-ről lenne szó az e90-es alá nem igazán mennék. Akkor inkább egy nem prémium,de újabb autót,amben nem lesz megugyan az az öröm,mert ilyen mocskosvilágban élünk,hogy vagy soha vagy csak idősként érhet el valamit az ember! Vagy akkor ha már őskori.. Mondjuk az e46 és f30 között sok a különbség láthatóan..ledes modern forma mig az e46 .. xenon angel eyes és kimerült a luxus itt.. Tetszik az e46 de ha látok egy f30-at az már más. Meg igazából az f10-et venném mint 30-at.
2016. nov. 20. 12:10
 7/14 A kérdező kommentje:

Az 1-es bmw is olyan fapados,hogy a sirás kap el.. Kézi váltó,szövet kárpit,hátul kézzel tekerős ablak..és ez került 6-7 millióba! 6 millióért kézzel tekerünk!

A ford C maxunkba amit 1,5m-ért vettünk van abba automata váltó,bőrbelső és 4 elektromos ablak. A 7 millióba miért nem fér bele a hátsó elektromos ablak? Ezeket is azokvették akiknek éppen csak annyi pénzuk volt..Ennél már csak a volt elrettentő amikor opel astra g-t kaptam bérbe 1.2-es motor és elöl is kézi tekeréses ablak,amikor tankoltam bele és leakartam engedni az ablakot akkor lepödtem meg igazán.. Na mindegy, lehet hogy valakinek ez felesleges mind, nekem kell bele!

2016. nov. 20. 12:20
 8/14 A kérdező kommentje:
Néha azon gondolkodom,hogy bevállalom a fapados 1-est aztán ha eszembe jut az automataváltó rögtön leteszek róla!
2016. nov. 20. 12:22
 9/14 anonim ***** válasza:

Kényelmes, foteles autót akarsz ha jól értem. Errefel beszélsz itt 1-es BMW-ről, Ford Fiestáról, meg 6-os Passatról, aminek köztudottan nagyon el van ba*va az ülése, főleg az előző generáció kényelmes foteljeihez képest.

Ha kényelmes autó kell, akkor ne 3-mas BMW-t nézz, hanem minimum 5-ös BMW-t, vagy E-klass Mercit, abban vannak kényelmes ülések.

2016. nov. 20. 12:23
 10/14 anonim ***** válasza:
Subaru Legacy-t és a Lexus GS szériát is megnézném.
2016. nov. 20. 12:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!