Nem tudom, hogy milyen autót vegyek?
Igazából valam nagyobb autónak örülnék ami egy amolyan " relaxfotel"
Minél újabb lenne a kocsi annál jobb! De mindig a választási útba keveredik a bmw e90-es,amit igazán nem ismerek,nem merem bevállalni. Az e46-os miatt nem aggódom,viszont az régi és emiatt nem kell,kivül tetszik ,de belül nem olyan modern,mint mondjzk az e90.
A másik a Volkswagen Passat 6-os,amin gondolkodom ez is 2007-2008-as. Nézegettem az új Ford Fiestát is 2011-es,de automata autót akarok és fiestából ha találtam 1-2-t
"Inkább azt a 2 milliót az e90be fektetem az még mindig fiatalabb"
Az E90 is már 2005-ös kiadású. Mit mondjak nagyon új... Ha veszel egy 2005-ös E90-ből 1.3 millióért németből egy 300e+ km-eset mint ahogy mostanában sokan szokták az máris jobb? Ja akkor lehet reménykedni hogy mivel az E90-et 2012 év végéig gyártották ezért hátha valaki szinte újnak nézi a 2005-ös autót? :o) E46-ból meg az említett harmadszori faceliftes coupe-ből van 2006-os is és bizony ám 2 millió körül vannak vagy még magasabb áron.
A km meg a másik mert amiben kevés km van azt k.drágán adják még akkor is ha 10+ éves - de sokan csórók hogy egy kevesebbet használt autót vegyenek meg és helyette vesznek egy újabbat 300-400e km-rel mert a látszatot az is megadja és az utca népe nem látja hogy már tízszer körbeautózták vele a Földet.
Az 1-esből konkrétan milyen extrák hiányoznának? Nem ugyanaz a célközönsége mint az 5-ös vagy a 7-es szériának de kb minden bennük van ami kell.
Itt egy példa [link]
Ami még az 1-es mellett szól hogy nagyon jól tartja az értékét. Ami a hátránya inkább hogy nem túl tágas.
Miért kéne a 2005-ös évjárathoz ragaszkodni?! Lehet 2006-7-8-as évjárat is!
Igen, ez már elfogadható 1-es modell,viszont ki jár(t) jobban?! Én a 3 milliós 1-es bmw-vel vagy a szomszéd utcában lévő ember az e91-es 2007-es 3-asával ami 2,6 millióba került?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!