Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nem tudom, hogy milyen autót...

Nem tudom, hogy milyen autót vegyek?

Figyelt kérdés

Igazából valam nagyobb autónak örülnék ami egy amolyan " relaxfotel"

Minél újabb lenne a kocsi annál jobb! De mindig a választási útba keveredik a bmw e90-es,amit igazán nem ismerek,nem merem bevállalni. Az e46-os miatt nem aggódom,viszont az régi és emiatt nem kell,kivül tetszik ,de belül nem olyan modern,mint mondjzk az e90.

A másik a Volkswagen Passat 6-os,amin gondolkodom ez is 2007-2008-as. Nézegettem az új Ford Fiestát is 2011-es,de automata autót akarok és fiestából ha találtam 1-2-t

2016. nov. 20. 08:31
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Laguna III. Kényelmes, nagy, jól is néz ki. És ezek megbízhatóak az elődeihez képest. A Talizman már nem sikerült nekik.
2016. nov. 20. 13:05
 12/14 A kérdező kommentje:
Laguna kombit vezettem 2005-ös volt. Jó volt az autó kényelmes is a start/stop meg a kártya kulcs különösen tetszett. Nem volt automata de annak ellenére is jó volt. Aztán amikor vittem volna vissza a tulajnak egy kis problémája lett az autonak,ami már akkor volt észrevehető amikor már késő volt.. Végül is csak 10 000Ft os kár keletkezett de valahogy rossz emlékekkel zárult ez nekem.
2016. nov. 20. 14:29
 13/14 anonim ***** válasza:

"Inkább azt a 2 milliót az e90be fektetem az még mindig fiatalabb"

Az E90 is már 2005-ös kiadású. Mit mondjak nagyon új... Ha veszel egy 2005-ös E90-ből 1.3 millióért németből egy 300e+ km-eset mint ahogy mostanában sokan szokták az máris jobb? Ja akkor lehet reménykedni hogy mivel az E90-et 2012 év végéig gyártották ezért hátha valaki szinte újnak nézi a 2005-ös autót? :o) E46-ból meg az említett harmadszori faceliftes coupe-ből van 2006-os is és bizony ám 2 millió körül vannak vagy még magasabb áron.

A km meg a másik mert amiben kevés km van azt k.drágán adják még akkor is ha 10+ éves - de sokan csórók hogy egy kevesebbet használt autót vegyenek meg és helyette vesznek egy újabbat 300-400e km-rel mert a látszatot az is megadja és az utca népe nem látja hogy már tízszer körbeautózták vele a Földet.

Az 1-esből konkrétan milyen extrák hiányoznának? Nem ugyanaz a célközönsége mint az 5-ös vagy a 7-es szériának de kb minden bennük van ami kell.

Itt egy példa [link]

Ami még az 1-es mellett szól hogy nagyon jól tartja az értékét. Ami a hátránya inkább hogy nem túl tágas.

2016. nov. 20. 14:54
 14/14 A kérdező kommentje:

Miért kéne a 2005-ös évjárathoz ragaszkodni?! Lehet 2006-7-8-as évjárat is!

Igen, ez már elfogadható 1-es modell,viszont ki jár(t) jobban?! Én a 3 milliós 1-es bmw-vel vagy a szomszéd utcában lévő ember az e91-es 2007-es 3-asával ami 2,6 millióba került?!

2016. nov. 20. 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!