Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autót vegyek 1,2 mFt-ért?

Milyen autót vegyek 1,2 mFt-ért?

Figyelt kérdés
Ami fontos szempont: benzines, 5 ajtós, biztonságos. Elsősorban fővárosi közlekedésre.
2016. okt. 27. 11:14
 1/9 anonim ***** válasza:

Ez így elég kevés kritérium. Jó volna még szűkíteni valami mentén.

Hahu-ba betáplálva az adatokat az első szimpatikus találat számomra az Toyota Corolla 1.4.

2016. okt. 27. 11:44
 2/9 anonim ***** válasza:
Astra H, 5 ajtós, 1.6-1.8 benzines?
2016. okt. 27. 13:06
 3/9 Tomcatters ***** válasza:

En is a corollat ajanlom 1.4 - 1.6 vvt-i

Nekem van egy 1.4 vvt-i m amit pesten eloszeretett3l használok :)

2016. okt. 27. 15:18
 4/9 A kérdező kommentje:

Igen, valóban nem voltam túl konkrét, bár ez félig szándékos.

Anno konkrét elképzeléseim voltak márkát és modellt illetően is, de az elmúlt hónapokban annyi kudarc ért, hogy lassan ott tartok, hogy tényleg tök mindegy mi, csak ne essen szét alattam.

Ha mégis szűkítenem kellene a kört, akkor a fentiekhez hozzátenném, hogy lehetőleg max 10-12 éves, min. 1.6-os motor, a csomagtér ne legyen kisebb 350 liternél, férjen el benne kényelmesen 3 személy (2 felnőtt+1 gyerek), szervizköltség ne legyen magas. Felszereltséget illetően nincsenek nagy igények.

A Toyotákat én is néztem, kicsit magasabb áron találtam jókat, mint amennyi az én tárcámban van.

Az Astra is opció, bár ennyiért inkább a ferdehátúakat árulják, nem tudom ez mennyire tágas ill. kényelmes. (?)

2016. okt. 27. 15:43
 5/9 Tomcatters ***** válasza:
1.2 misiert mar jo corollakat kapsz, akar 1.6 is ,bar tapasztalatom szerint a kis 1.4 vvt-i 98 le jobban megy mint sok 1.6 :D
2016. okt. 27. 16:46
 6/9 anonim ***** válasza:

"Az Astra is opció, bár ennyiért inkább a ferdehátúakat árulják, nem tudom ez mennyire tágas ill. kényelmes. (?)"

Nem az volt a kérdésedben a feltétel? :)

Ferdahátú = 5 ajtós.

Én ilyennel rendszeresen 230km-t autópályázok. (Igaz, hogy egy dízelmotorossal, de ez most talán lényegtelen.) Szerintem nem kényelmetlen, se tipikusan miniautó amiben nyomorogni kéne a helyhiánytól.

A csomagtartó alapesetben 380 liter. Szerintem ez sem mondható tipikusan minicsomagtartónak. Lehajtott ülésekkel pedig van több mint 1 m3 raktered.

De persze neked kell eldöntened, hogy a te igényeidnek megfelel vagy sem. :) Én mindenesetre szeretem nagyon a típust és nem bántam meg hogy annak idején erre esett a választás.

2016. okt. 27. 20:23
 7/9 A kérdező kommentje:

A kombi nem 5 ajtósnak számít? Ha nem, akkor a fél életem egy hazugság :)

Köszi a választ, ez mindenképp jó hír, egyelőre a H Astra a legesélyesebb.

2016. okt. 27. 21:27
 8/9 anonim ***** válasza:
2016. okt. 27. 21:39
 9/9 anonim ***** válasza:

Honda Jazz, Nissan Note,Yaris Verso meg hasonlók nem játszanak?

Belül meg csomagtérre nagyok, de kívülről nem annyira, így könnyebb parkolni, stb.

2016. okt. 28. 10:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!