Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Az autókereskedőkről mért...

Az autókereskedőkről mért alakult ki ez a rossz vélemény mindenkinek?

Figyelt kérdés
Én speciel nem tapasztaltam ezt. Kértem árajnáltatot uj kocsira elkuldtek, még azt is írták hogy adjam meg a számom és felhívnak, mikor nem válaszoltam egy napig semmit vissza írtak hogy uram meg kata az ajánlatunkat?! El magyarázná valaki miért alakult ki sok emberbe ez a oké veszek kocsit de kereskedő ne legyen dolog? Stb stb :)

2016. nov. 17. 00:07
1 2
 11/14 veterán vas ***** válasza:
100%

Vannak sablon dumák. Ilyenek pl. az autókereskedőkről kialakult vélemények is. A fikázók csak annyit felejtenek el, hogy ők is ugyan így próbálnának megélni, ha ez lenne a foglalkozásuk. Pl. tulajdonos Úr, beviszi a kereskedésbe az ótvar 30 éves...típusú autóját. Megkapja érte a 350-ezrét és onnan semmi gondja a továbbiakban. Igen ám, de másnap látja rajta a táblát, hogy 420-ért eladó. Naná hogy fölháborodik. Igaz, ő azonnal megkapta a pénzét, de az meg sem fordul a fejében, hogy a kereskedő talán 2-3 hónapig fogja várni azt a "420-as" vevőt.(ha egyáltalán elmegy annyiért) Mindegy, Ő csak annyit észlel a kereskedő "nyerészkedett" rajta kemény 70 ezret. Ugyan ezen az alapon vannak emberek, akiknek minden alkalommal "szétlopják" a jó alkatrészeket az autójukból (érdekes, mégis ugyan abba a szervizbe járnak évek óta). Azután vannak Mari nénik akiknek az az aljas hentes mindig csak mócsingokat ad miközben csontozott karaj árban számol, de amúgy félórákat elbeszélget a pultnál azzal az "aranyos emberrel". És lehetne vég nélkül sorolni a különféle szakmákat, szolgáltatásokat.

Ez egy ilyen világ, nem szabad komolyan venni. ;)

2016. nov. 17. 13:03
 12/14 anonim ***** válasza:
Amikor én vettem az autómat, akkor velem normálisak voltak. Elmondták az autórol a jó dolgokat, de a hibákat is miközben körbejártuk az autót. Festék lepattanások, sárvédő ív horpadás, lökhárítón benyomódás. Nem tudom szsbad e nevet írni
2016. nov. 17. 18:40
 13/14 anonim ***** válasza:
12-es vagyok. Szóval aki nyíregyházán venne autót az Ékszer Autónál korrekt kereskedőt talál.
2016. nov. 17. 18:42
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat már értem. Hát igen vannak jó, rossz helyek. Igaz még egy autóm volt de nem sokára szeretnék egy újat azért kérdeztem. Ki kell fogni használtnál, újnál meg nem nagyon lehet mellé nyúlni :)
2016. nov. 17. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!