Golf V 2005 benzines, rossz uton zorog a muszerfal (biztos muszerfal, nem felfuggesztes, nem futomu, nem stb) mennyire maceras szetszedni otthon, h meghuzhassak minden csavart? (volt aki azt javasolta, h fujjam ki purhabbal :D)
kb 10 perc alatt meg tudod húzni az összeset
de előtte csekkolj le pár youtube videót, hogy tudd, mit hogyan kell lepattintani először, nehogy eltörd
10 perc...hogyne XD
Ember..tudod mekkora móka szétkapni?
Fél nap szét,fél nap össze...-Miért kell marhaságokat írni??
keerlek, az nem esztetikus :D
meg mindig a purhab a legjobb otlet
A purhab jó lesz, de ha egyszer egy elektromos szakinak kell belenyúlnia, agyon fog ütni :)
Amúgy , mint régi Alfás, ilyenkor a gyári megoldás: tekerd fel a zenét !
akkor mond, hogy marhaságokat írok, ha szedtél már szét 5ös golfot
lehet, hogy neked egy rádiócsere is 1 hétig tart, másnak nem biztos, hogy kell annyi
Nekem a jobb oldalon a takarófedél alatt (tehát pont ott, ahol biztosítéktábla van, csak épp átellenben) volt laza 1 darab anya.
Mire rájöttem, már kivettem a kesztyűtartót is, pedig nem kellett volna.
Meghúztam, nem zörgött tovább az anya. A kesztyűtartó viszont igen. Újból kivettem, visszaraktam, másodjára jó lett. Kiderólt, hogy a kesztyűtartó előtti/alatti takarólemez középkonzolhoz illeszkedő fülét nem pattintottam be.
Első szétszedés (kesztyűtartó) tarott vagy fél óráig, mert sokat elmolyotam, nehogy letörjek valami műanyag bizbaszt. Másodjára 5 perc volt :-)
A púrhab ugye csak vicc akart lenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!