Decemberben egy éjszaka az autóban?
Hogy lehetne kivitelezni hogy ketten ne fagyjunk halálra? Autót (már amennyire) kímélve ? Alapjáraton egész éjszaka? ha a gyújtást ráadom és fújatom a meleg levegőt akkor meg lemerül az akksi. Az autó álló helyzetben lenne.
Elég valószínű hogy el kell töltenem egy másik emberrel majd egy éjszakát az autóban, nem brahiból ! Épkézláb ötletek szeretnék :) Az autó ha számít-> 96os Suzuki Swift GC. Előre is köszönöm szépen
A seregben 24 órás őrséget adtunk, ha eltávot akartunk kapni karácsonyra. Ehhez képest mi egy éjszaka az autóban? A szénmonoxidtól meg ne fossatok már. Nehezebb a levegőnél, még a legnagyobb szélcsendben sincs eszében bekéretőzni az utastérbe.
Az autó nyugodtan kibír egy éjszakát alapjáraton, és típustól függően 6-10 liter benzinnél se fog több elfogyni.
Szeretem mikor nem objektív válaszok jönnek. A kérdéssel foglalkozz ne azzal hogy miért meg hogy meg mi lenne jobb mit csináljak helyette, kedves "veterán sas" nevű felhasználó. De örülök hogy könnyebb lett a lelked hogy jól megmondhattad a véleményed a dologról. A többieknek köszönöm szépen a válaszokat!
Az autó a korához képest normális állapotban van, odafigyelek rá. Ki fogja bírni azt az egy éjszakát alapjáraton úgy hiszem. Még egyszer köszönöm mindenkinek :)
Ne a suzuki fűtésében gondolkodj, inkább vigyél valami vastag hálózsákot és szigeteld le magad.
Ráadásként egy kicsit nyomhatsz fűtést is, de felesleges egész éjjel járatni a motort.
Egyébként még annyit kihagytam hogy tegnap egy kicsit alapjáraton hagytam a motort és fojtogatott a füst olykor, nyilván a széliránynak köszönhetően. Én nem hagynám alapjáraton egész éjjelre. Azt a 6-7 Liter benzint sajnálnám egyrészt, másrészt meg nehogy beáramoljon az utastérbe a füst.
Hálózsákot, vagy valami nagy dunnát, pufajkát, két nadrágot magadra aggatsz, sapka, sál és alszol, ajtót persze bezárod, mert elég veszélyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!