Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autót ajánlotok egy 17...

Milyen autót ajánlotok egy 17 évesnek első autónak?

Figyelt kérdés
Most kezdem a jogsit,és melóból összegyűjtött pénzből szeretnék majd venni egy autót amint leteszem a jogsit.Az ára 3-400000ft körül legyen(természetesen használt:D),erős( 100LE+),gyors,és ne suzukit meg ilyeneket:D.Mit ajánlotok?

2016. nov. 14. 21:27
1 2 3 4 5
 31/41 BiTOPro97 ***** válasza:

Nekem egy hónapnál kevesebben belül meg lett a jogsim mint ahogy legelőbb meglehet volna, de bő egy évig három autót nyúzta, és mind műszakig. Mindet összeraktam, de tuti donor autók lettek. Egyik Fiat Regata Weekend volt, az imádtam és nyomtam a legtovább, volt egy ritka SEAT-om és egy harmadik kis autóm, az nem sokáig, éppen csak átmenetnek és tesztnek. De még azt is összeszedtem hiánytalanra. És még abban is járt az MP3-as fejegység. Magas vagyok nekem nem való a kis autó.

Negyediknek becsúszott egy BMW 740d 2011-es alig használt, itthon még folyamatosan fennálló jó eladási lehetőség is volt rá, sőt nem is egy.

Utána már nem tudtam Mazda 6-ot, vagy Toyota Avensis-t venni.

A lényeg hamar hozzászokik ember a jóhoz, érdemes ilyenkor fiatalon adni az érzésnek, és nem a száguldozásra értem!

Jó nekem a BMW nem azért, meg is kerestem rájuk (és még csak nem is tőke jövedelemből) a pénzt, de a új S limuzinon kívül más irányba, ami meg igen csak még túlzás lenne, nem tudnék hová elcsábulni. Jó M6-ból egy cabrio helyet egy convertible megbízható forrásból, de az is BMW. :S ;)

Mazda MX5-öt, ha nagyon élvezkedni akarsz! Ja és te is meg tudod, javítani, esetleg némi családi segítséggel. Első három autóm, nagybátyámon, és rajtam kívül csak egyiket egy autó villamossági-s látta - de az egy hosszú történet.

2016. dec. 22. 21:09
 32/41 anonim ***** válasza:
68%
Figyelj! Azért brutális gépekkel is lehet normálisan, visszafogottan, a körülményeknek megfelelően autózni, tehát nem kell egyből vagánykodni, nehogy túl hamar vége legyen a kocsinak és főleg neked is. És ezt most komolyan mondom! Viszont első autónak is lehet olyat venni 400 ezer alatt, amit nem csak átmenetinek veszel (ideiglenes autónak), hanem hosszú évekig imádni lehet, mert tényleg brutális, és jó állapotú, mindössze az értékvesztése miatt olcsó, így például Opel Calibra 2.0 16v (150 LE) vagy legelső generációs Renault Laguna 3.0 Baccara (167 LE)
2016. dec. 22. 22:08
 33/41 anonim ***** válasza:
80%
B Vectrával mi a baj, hogy le kellett húzni? Mondjál akkor jobbat neki aranyom...
2016. dec. 23. 09:01
 34/41 BiTOPro97 ***** válasza:
22%
Használtban Opel helyet Mazda. ;)
2016. dec. 23. 23:53
 35/41 BiTOPro97 ***** válasza:
45%
Jó Opelt nagyon olcsó fenntartani ez tény, már annak aki ért is a szereléshez, és van hozzá türelme és ideje is. - ez elvitatatlan előnye a márkának, Na de az egyetlen ilyen mára megmaradt előnye, a tömeges léte mellett - ami kettő összefüggésben is áll.
2016. dec. 23. 23:56
 36/41 anonim ***** válasza:
68%

Nem akarlak elkeseríteni és igyekszem a kérdésedre válaszolni, de 100 LE+ os autót 400 ezerből nem fogsz venni, legalábbis olyat nem amire még ne kéne költs.

Én 17 évesen miután leraktam a jogsit 230as Mercit vezettem és 1.7es dízel astrát. Családi autó volt mindkettő, most is ezeket vezetem. Aztánb a Volkswagen Lt 28ast is kipróbáltam, azt asszem olyan 18 évesen. A mercibe nem mertem egyből beleugrani, mert szokatlan volt és nagy, főleg tapasztalat nélkül. A papír nem elég, kell egy kellő rutin, főleg ha benzinesbe ül az ember, midnen autót meg kell szokni.

Azt javaslom először 100 LE alatti autót vegyél, ha nem akarsz Suzukit akkor vegyél másfajta márkát. Toyotát, Opelt, vagy ha lejjebb akarod vinni árban Ladázz. De én egy 1.6os benzines astrát vagy 1.7 dízeles astrát vennék. 3-400 ezerből F astra ideális lenne neked ami isuzu turbo dízelmotoros. az olyan 80 LE, bőségesen megteszi és a fogyasztása is jó. A lényeg G astra F astra ami a te esetedben megfizethető.

2016. dec. 31. 15:57
 37/41 anonim ***** válasza:

Az teljes lepapírozás,apróbb szervíz,és egy teletank máris ugrig egy 100-as. Így akkor az eredeti kérdés 2-300e Ft-ra módusul.Az ilyen 100Le fölötti gépeket nyugodtan felejtsd el.Én egy F Astra,Swift,3Golf,1Punto,vonalon néznék szét.Ennyi pénzből(alaposan átnézve)azért lehet olyan példányokat találni,ami nem csak a próbautat fogja kibírni.Tudom fiatalon nagy a kísértés,mikor megkaptam a jogsim én is azt hittem,hogy Schumaher jöhetne hozzám gyakorolni...

Sok sikert,és balesetmentest!

2016. dec. 31. 17:03
 38/41 BiTOPro97 ***** válasza:
75%
#37 +1 Bár én inkább hibatenger F helyet, inkább G Astra-t javasolnék, de amúgy +1.
2017. jan. 2. 09:58
 39/41 anonim ***** válasza:

"inkább G Astra-t javasolnék"

No igen,kérdés persze,hogy max 3kilóból milyen G astrát kapsz..? :-)

2017. jan. 3. 13:38
 40/41 anonim ***** válasza:
Jó az F astra is.... erősebb a kaszni, ha becsukod az ajtót érezni. A G astra nekem túl könnyed, már az ajtón érzem mintha egy papírt hajtogatnék... Az F astra szerintem pont megfizethető. És ennyi pénzből normálisat lehet venni. Az már más kérdés hogy az átiratást, biztosítást tudja e finanszírozni.
2017. jan. 3. 13:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!