Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autót ajánlotok egy 17...

Milyen autót ajánlotok egy 17 évesnek első autónak?

Figyelt kérdés
Most kezdem a jogsit,és melóból összegyűjtött pénzből szeretnék majd venni egy autót amint leteszem a jogsit.Az ára 3-400000ft körül legyen(természetesen használt:D),erős( 100LE+),gyors,és ne suzukit meg ilyeneket:D.Mit ajánlotok?

2016. nov. 14. 21:27
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
0%
Hát nekem nemkell odanyúlós telefon,már mindenkin olyat látni tök ciki XD
2016. nov. 16. 13:15
 22/41 anonim ***** válasza:
71%
Persze.. Az kell 100+ LE, ne suzuki meg ilyenek. Többet nem is várok. Bánom, hogy ilyen gyökerek mellett kell felnőnöm nekem is. 300-400 ezerért legyen elég, hogy megy és nem rohad szét alattad. De suzukit véletlenül se vegyél. Kitalálom: lassú és papír. Nem lehet vele menőzni havernak, hogy apám alám rakott egy béjemvét. Szerintem egy kr. e. 3. században gyártott BMW jó lesz. Annyi baja van, hogy csak addig jó még elviszed a tulajtól. De legalább mondhatod havernak, hogy neked BMW-d van, csak ott a probléma, hogy nem indul be.Ha röhögni akarok egy jót csak ennyit kell beírnom: első autó. 15/f
2016. dec. 19. 21:44
 23/41 veterán vas ***** válasza:

Számolgatod hogy:

-első autó?

-második autó?

Mi van akkor, ha:

-első sikertelen vizsga?

-második sikertelen vizsga?

:D

2016. dec. 20. 10:18
 24/41 BiTOPro97 ***** válasza:
Motoroknál sokszor simán indokolatlan a kategória, de autóknál 17-18, 19-21 és még talán 21-24 közé is külön vizsgával áthidalható teljesítmény korlátos jogsit kellene beállítani.
2016. dec. 22. 14:27
 25/41 BiTOPro97 ***** válasza:
0%
400 ezerért egy 100+LE-s autó vagy veled, vagy nélküled a megsemmisítőbe jutó autót kapsz csak. :/
2016. dec. 22. 14:30
 26/41 anonim ***** válasza:
Mindegy, mit ajánlunk, úgyis béjemvé lesz a végén.
2016. dec. 22. 15:57
 27/41 anonim ***** válasza:
24%
Nézd én ugyanúgy vezettem most egy 260 lovas A8-at mint ahogy a 106 lovas Daewoo nubiránkat vagy az 5-ös béjemvénket 192lóval, meg mint bnőmék 60 lovas suzukiját. Ha megtanulsz majd jól váltani és figyelni a forgalomra mindegyik gyors lesz. De kérlek ne legyél tróger és amíg nincs mögötted MINIMUM 10ezer km addig ne is akarj száguldozni előzgetni meg stb. Másfél éve vezetek, de hidd el a legjobb amit tehetsz hogy abból a 400ezerből veszel valamelyik családi kocsira jó abroncsokat, és a maradékból meg tankolod és gyakorolsz gyakorolsz gyakorolsz... eleinte én is régi nagy benzinest akartam, de hamar rájöttem hogy inkább kis benzinesre van szükségem. (tegyük hozzá hogy városba mivel nem járok vidékre)
2016. dec. 22. 17:41
 28/41 anonim ***** válasza:
84%
Vegyél egy B Vectrát 1.6 16V-t. Az nem túl drága, ennyiért talán kapsz jót is, és nem gyilkolod vele magadat halálra és nem Swift és egész tűrhetően is megy, egész fiatalos, sportos megjelenéssel. Aranyközépút.
2016. dec. 22. 18:33
 29/41 anonim válasza:
13%
Csicska! 10 éve vettem egy sokak számára elérhetetlen bmw e46 320cd-t 2004-es. Most minden kisgyerek/csöves abban ül és hányok tőle. Mivel sajnos a válság engem is megviselt és nem tudok újat venni, tovább kell néznem ,hogy a kis taknyok ülnek egy olyan kocsiban amiben én is. és nekem 10 milla volt (volt benne hitel is) és azt hiszik az elérhetetlenben ülnek. Szóval légyszíves te is ba*****d az agyam és kérj anyucitól még egy 200k-t és vegyél egy fostos e46-ot. Majd menj el előttem és élvezd ,hogy szenvedek. Kis …!😀
2016. dec. 22. 18:35
 30/41 anonim ***** válasza:
92%

30#

Hát tudnád mit meg nem adnék hogy a legelső ötös bmw-t vezethessem akár egy körre is. "béjemvét" meg azért írtam mert már elöttem elkezdték lejáratni azok akik valószínűleg csak tapló bmw-sekkel találkoznak amilyen te is lehetsz és csak általánosítani tudnak. Egy E34-esünk van azért mert hosszú ideje rendesen teszi a dolgát és igen nem az enyém, de nem is állítottam hogy az enyém. Nem tudom hány éves lehetsz de írásodból ítélve elég műveletlen vagy az biztos.

2016. dec. 22. 20:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!