Mi lehet a baj?
Szóval, egy 206-os Peugeot-ban ki tudod cseréni a fényszóróizzót, de a biztosíték ellenőrzésére bejelentkezel egy szervízbe?
Most sírjak, vagy nevessek? ;)
Szerintem a tompított fényfolyadék meg a reflektor fényfolyadék összeveredett.
Le kell fejteni és újra feltölteni. Nem nagy meló csak jól kell elosztani az ampert. Rutintalannak nem ajánlott amperosztó nélkül!
Kedves Miquel!
Megtisztelő a figyelmed, bár úgy tűnik, kissé felületesen olvasod válaszaimat.
Természetesen abban igazad van, hogy ezek a nyomorult kis mikron-méretű elemek csak a napfény hatására aktivizálódnak, de fölhívnám B. figyelmedet, hogy előző hozzászólásomban nem tettem semminemű utalást, a gépjárművel való közlekedés napszaki megkülönböztetésére. Kvázi nem próbáltam elhitetni senkivel, hogy ezek a kis zöld minekhíjjákok az éjszakai vezetés közben működőképesek. Azon ötletemmel, hogy a kedves Kérdezőnek többet kellene fás-lombos területen autózni, csupán abbéli reményemet próbáltam kifejezni, hogy bizonyára klorofill-akkumulátorral is(!) rendelkező gépjárműről van szó.
Így -értelemszerűen- a fényes nappali közlekedés klorofill-termelő hatását tudja majd fölhasználni az esti, vagy az esetleges éjszakai vezetései során.
Remélem így már érthetőbb a válaszom.
Köszönöm kiegészítésedet, ígérem máskor pontosabban fogalmazok.
A "dombon ülő vadászkutya" kérdésében -tekintettel az állatszőr allergiámra- nem kívánok állást foglalni.
Tisztelettel......... ;)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!