Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi lehet a baj?

Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
Kiegett a peugeot 206 automban a tompitott fenyszoro izzoja.vettem ujat kicsereltem s most sem mukodik.

2016. nov. 11. 14:30
 1/10 anonim ***** válasza:
Biztositek
2016. nov. 11. 15:07
 2/10 A kérdező kommentje:
Hmmm es ez szted mennyibe fog nekem fajni egy szervizben?
2016. nov. 11. 15:26
 3/10 anonim ***** válasza:
Hat ha egy biztositekot nem tudsz magad kicserelni ahhoz nincs mit hozzafűzzek!
2016. nov. 11. 15:28
 4/10 anonim ***** válasza:
Kb. 15-30 forint körül.
2016. nov. 11. 21:36
 5/10 veterán vas ***** válasza:

Szóval, egy 206-os Peugeot-ban ki tudod cseréni a fényszóróizzót, de a biztosíték ellenőrzésére bejelentkezel egy szervízbe?

Most sírjak, vagy nevessek? ;)

2016. nov. 11. 21:54
 6/10 anonim ***** válasza:

Szerintem a tompított fényfolyadék meg a reflektor fényfolyadék összeveredett.

Le kell fejteni és újra feltölteni. Nem nagy meló csak jól kell elosztani az ampert. Rutintalannak nem ajánlott amperosztó nélkül!

2016. nov. 12. 08:26
 7/10 veterán vas ***** válasza:
Ne haragudj hatoska,de nagy marhaságot írtál. Mivel az országúti fény gáznemű, nem tud keveredni a tompított fény folyadékával. Szerintem a fényváltó kapcsoló klorofill tartalma csökkenhetett a gyári szint alá, ez okozta a hibát. Gyakrabban kellene az autóval fás/lombos területeken közlekedni. :D
2016. nov. 12. 12:30
 8/10 anonim ***** válasza:
Mindig nagy figyelemmel kísérem veterán vas válaszait, de ezúttal nem tudok egyetérteni vele. A klorofill a fotoszintézisben játszik szerepet, és az csak természetes fény jelenlétében történik. Vagyis nappal. Nappal meg a dombon ülő vadászkutya sem nézegeti a lámpák nívópálcáját.
2016. nov. 12. 16:57
 9/10 veterán vas ***** válasza:

Kedves Miquel!

Megtisztelő a figyelmed, bár úgy tűnik, kissé felületesen olvasod válaszaimat.

Természetesen abban igazad van, hogy ezek a nyomorult kis mikron-méretű elemek csak a napfény hatására aktivizálódnak, de fölhívnám B. figyelmedet, hogy előző hozzászólásomban nem tettem semminemű utalást, a gépjárművel való közlekedés napszaki megkülönböztetésére. Kvázi nem próbáltam elhitetni senkivel, hogy ezek a kis zöld minekhíjjákok az éjszakai vezetés közben működőképesek. Azon ötletemmel, hogy a kedves Kérdezőnek többet kellene fás-lombos területen autózni, csupán abbéli reményemet próbáltam kifejezni, hogy bizonyára klorofill-akkumulátorral is(!) rendelkező gépjárműről van szó.

Így -értelemszerűen- a fényes nappali közlekedés klorofill-termelő hatását tudja majd fölhasználni az esti, vagy az esetleges éjszakai vezetései során.

Remélem így már érthetőbb a válaszom.

Köszönöm kiegészítésedet, ígérem máskor pontosabban fogalmazok.

A "dombon ülő vadászkutya" kérdésében -tekintettel az állatszőr allergiámra- nem kívánok állást foglalni.

Tisztelettel......... ;)

2016. nov. 12. 17:24
 10/10 anonim ***** válasza:
Sajnos én ilyen sztatoszferikus magasságokba ívelő vitára nem vagyok felkészülve, így meghajlok érveid előtt. :-))
2016. nov. 13. 10:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!