Akkor ebbe most legális?
Figyelt kérdés
Sziaaztok.
Ugye bejött ez a h4 led legalizálás. Nekem egy 2004es vw bora van, h4 izzóval. Akárhogy keresgéltem neten ilyen hivatalos listákat, hogy mikbe lett legális, magát a borát nem találtam, de pl golf 1-7ig ott van, a bora meg a golf ugye lényégeb csak külsőben tér el, belül 90% ugyanaz.
Na most a borába berakhatom akkor? A fényszóró fel van polírozva, uv védő fólia, jelenleg nightbraker van benne, előtte volt philips is, a fényszóró géppel van beállítva, foncsor nincs szétégve, mégsem vagyok elégedett a fényerővel.
Tudom, hogy arra figyelni kell, hogy ha nem canbusos, akkor valszeg hibakódot fog dobni.
Köszi az értelmes segítséget, boldog új évet mindenkinek, balesetmentest.
tegnapelőtt 14:08
1/5 anonim válasza:
Nem a típus számít, hanem az a fényszóró amivel ellátták, és annak vetítési képe, a Bora-nak pedig más lámpája van mint a Golfnak, tehát legálisan nem rakhatod bele. Én se az Ocraviámba, se a 2008-as motoromba nem rakhatom bele, mert előbbiből csak a 3-as generációtól szabályos, utóbbinál meg csak 2014-től
2/5 anonim válasza:
Hát ha nincs benne a listában, akkor nyilván nem legális.
3/5 A kérdező kommentje:
Igen közben rájöttem, hogy a g4ben H7 van, a borámban meg H4, szóval ebben pont eltérnek. Attól még vicces, hogy a golf1be viszont legális..
tegnapelőtt 16:15
4/5 anonim válasza:
Az 1-es Golfban csak egy sima kerek fényszóró van, ott nem nagyon lehet mellényúlni a fókusszal, míg a későbbi típusoknak mint a tied is, azért speciálisabb a foncsora, és valószínűleg ez miatt a fókuszponttal is játszott a tervezőgárda
5/5 anonim válasza:
Belegondolva, ebbe a fókuszpont dologba, megvizsgálhatnák a gyártók, hogy nem-e lehet esetleg valami módosító alátéttel mégis használni az E jeles LED-eket? Persze amennyiben ez megoldás lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!