Eletrick_win kérdése:
Szép napot láttam ineternetem hoyg van itthon egy régi citroen ami eletromosra lett építve. Lehetséges itthon egy benzines autót eletromosnak építeni?
Figyelt kérdés
Normális emberek válaszoljanak akik nem kötekedni jönnek.#utca legális #motor átépítés #eletromos építés
tegnap 22:06
1/4 anonim válasza:
Persze, csak 3x annyi pénzbe kerül, mint venni egy elektromos autót.
2/4 anonim válasza:
Itthon nem, itthon nem lehetséges a meghajtás a hivatalos átalakítás sem. Németországban kell rá egy TÜV engedély, majd itthon honosítani. Úgy már járható út.
3/4 anonim válasza:
Lehetséges, de mire azt az NKH-nál lepapírozod, beleőszülsz.
Készült már így Trabant, ólomakkukkal, városi hatótávval.
De más autók is akadnak:
Az eljárás egy nagy szívás:
És a végén lesz egy 70-80 km/h végsebességű 100 km hatótávú autód egy öreg, de még működő Nissan Leaf árából.
Persze csak akkor, ha a saját munkaóráidat ingyen számítod, ha mással éppíttetnéd, felejtsd el, keresgélj a használt villanyautók között.
4/4 anonim válasza:
Előző vagyok, csak megtaláltam. Itthoni átépítések:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!