Eletrick_win kérdése:
Szép napot láttam ineternetem hoyg van itthon egy régi citroen ami eletromosra lett építve. Lehetséges itthon egy benzines autót eletromosnak építeni?
Figyelt kérdés
Normális emberek válaszoljanak akik nem kötekedni jönnek.nov. 17. 22:06
1/4 anonim válasza:
Persze, csak 3x annyi pénzbe kerül, mint venni egy elektromos autót.
2/4 anonim válasza:
Itthon nem, itthon nem lehetséges a meghajtás a hivatalos átalakítás sem. Németországban kell rá egy TÜV engedély, majd itthon honosítani. Úgy már járható út.
3/4 anonim válasza:
Lehetséges, de mire azt az NKH-nál lepapírozod, beleőszülsz.
Készült már így Trabant, ólomakkukkal, városi hatótávval.
De más autók is akadnak:
Az eljárás egy nagy szívás:
És a végén lesz egy 70-80 km/h végsebességű 100 km hatótávú autód egy öreg, de még működő Nissan Leaf árából.
Persze csak akkor, ha a saját munkaóráidat ingyen számítod, ha mással éppíttetnéd, felejtsd el, keresgélj a használt villanyautók között.
4/4 anonim válasza:
Előző vagyok, csak megtaláltam. Itthoni átépítések:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!