Jobban megéri külföldön vásárolni autót mint itthon?
Figyelt kérdés
Ez a kérdés merült fel bennem már napok óta.
Nézegettem kint autókat és összevetettem az itthoni felhozatallal.Csak én látom úgy mintha kint jobban megérné autót venni?
Ti hogy vagytok vele?Vagy esetleg vett valaki kintről autót?Mik a tapasztalatok?
aug. 3. 15:27
1/4 anonim válasza:
Mem feltétlen. Kint sem minden arany ami csillog, ott is ki lehet fogni rossz kocsit. Itthon az a baj hogy sokan jónak kepzelik a szart és aként is árulják.
2/4 anonim válasza:
A jó kocsik ott is drágák, itt is.
Ami olcsó az mindenhol vacak.
Nincsenek csodák...
3/4 anonim válasza:
Németországból hoztam be pár autót.Mindíg olcsóbban jöttem ki mint otthon és szélesebb a merítés.
4/4 anonim válasza:
Max akkor éri meg, ha valami olyan ritka, rétegmodellt keresel, ami egyszerűen nem elérhető a magyar piacon.
Mármint a hirdetett példányok nem felelnek meg neked és hajlandó vagy felárat fizetni azért, hogy megkapd a minden tekintetben megfelelőt.
Egy kettes Focus-ért nem éri meg elindulni pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!