Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Lányok nektek mi a véleményete...

Lányok nektek mi a véleményetek a Ford Mustangrol?

Figyelt kérdés

2016. nov. 6. 10:04
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Én ismerek egy csajt (fiú vagyok), aki oda meg vissza van a Mustangokért, az összes generációt fejből fújja, tudja melyikben milyen motor van, stb, még engem is legyőz ebben :D De úgy általában véve is úgy látom hogy tetszik a csajoknak. Persze egy plázacicának már nem fog tetszeni az 1967-es Mustang, mert megmondja, hogy ócska sz*r, viszont a 2015-östől oda lesz.
2016. nov. 6. 10:41
 2/7 A kérdező kommentje:
:D a pláza cicák véleménye nem is érdekel,nem tudják értékelni mesterműveket:D
2016. nov. 6. 10:50
 3/7 anonim ***** válasza:
56%
Amelyik csajnak a 2015-ös mustang tetszik a 67- es helyett, azt a csajt ott kell hagyni a p.csába. az izlésficamos buta liba...
2016. nov. 6. 12:19
 4/7 anonim ***** válasza:
49%

Attól függ, melyikről.

A régiek (60-as évek) gyönyörűek, különlegesek, igazi szépségek.

Az újakat inkább hagyjuk, rettenetesen rondák, olyan böszmék mint egy mozdony, gyalázat a régi gyönyörűségekre nézve. :(

2016. nov. 7. 10:33
 5/7 anonim ***** válasza:

ÉS LEPONTOZZÁK!

Bazssameg ezek az elektromos mai "benzines" autók nem érnek semmit. Semmi karakter, semmi vezetés. ABS ASR ESP minden s zar. Ez nem vezetés. Az a vezetés amikor beülsz a karburátoros 40 éves Ford Mustangodba, vagy Audi 80ba és TE vezeted az autót. Nem egy gép. Az tiszta vezetés. Szerintem ha egy átlag lányra gondolsz ha átlag felett néz ki az autó azt gondolja "Hú ez szép, biztos jó a gazdája és gyors!" nem bántani akarom kedves laikus hölgyeket de semmit nem tudnak az égegyadtavilágon az autókról. De ha szép a tied akkor a tied a nő!

2017. aug. 21. 14:18
 6/7 anonim ***** válasza:

Látom egy csaj sem ír véleményt..)

Az igaz hogy nem értenek az autókhoz mert számukra egy mustang lehet akár egy piros fecskelámpás 412-es moskvics is. Nem butuskák, hiszen az én 20 éves mustangom is sunyi módon kiguglizta mielőtt bele tette volna a fenekét :-D

2017. szept. 27. 01:07
 7/7 anonim ***** válasza:

"Látom egy csaj sem ír véleményt..) "

De....de.....de.....de én lány vagyok :(

(#4)

A mustangot meg azért az összes lány ismerősöm felismeri, azok is, akiket egyébként teljesen hidegen hagynak az autók, van egy jellegzetes formájuk, és a logó is közismertebb, mint pl a Corvette-é, azt már kevesebben ismernék fel.

2017. szept. 27. 08:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!