Bizsereg a nunim amikor élőben meglátok egy 1967-es típust. Abban a pillanatban bárki megdughatna, hagynám magam.
17/L
2-es
Ez most durvának tűnik részedről, de tényleg van ilyen csaj ismerősöm nekem is, amúgy full komoly meg minden, nehezen lehet megfűzni, de a múltkor megláttunk egy ilyen Mustangot (nem volt nehéz észrevenni, még az ablakok is rezegtek a házakon), és hát a csaj oda meg vissza volt :))
Szerintem gyönyörű látványra, hangra és üdítő pillanat ilyennel találkozni a szürkeség forgatagában. Mindig megnézem, de az ilyen ritka autóknál azt is megnézem milyen a sofőr. Ha ütnivaló fejet vág, akkor az számomra levesz az autó "értékéből".
Mostanában szoktam látni egy ilyen mustang bosst, lehet te vagy az kérdező :D Én úgy látom egész normális sofőrje van, nincs elszállva magától...vagy jól leplezi :D De azért ez szimpatikusabb hozzáállás, mintha feszítene ezerrel.
3-mas vagyok
Történetesen a csaj akit én ismerek, jobban ért az autókhoz mászakilag, és vezetés szempontjából is a férfiak 95%-ánál.
Olcsó népautó...
Tisztára, mint a kisebbségi 2107.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!