Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Autóvásárlás előtt állok, mit...

Autóvásárlás előtt állok, mit vegyek?

Figyelt kérdés
1 millió forintot szánok autóvásárlásra. Havi 1500-2000 kilométert szoktam vezetni 90%-át autópályán. Eddig csak benzines autóm volt , de most erősen elgondolkodtam a dízelen, azt nem tudom , hogy lehet-e már normális állapotút venni ennyiért? Azzal tisztába vagyok , hogy ezekbe 300-400ezer kilométerek vagy annál is több van . Megérné-e egy ilyen autó vásárlása vagy inkább maradjak a benzinmotornál ?Én a vw konszern 1.9 tdi és 1.9 pd tdi motorjait nézegettem ebbe a kategóriába , más típusokat egyenlőre nem néztem dízelmotorral. Válaszokat előre is köszönöm !!!
2016. nov. 3. 18:42
 1/6 anonim ***** válasza:
Jól gondolkozol a fauvé TDIkkel. Keress minél jobb állapotú, első gazdásat! A km ne zavarjon, mert ha jól tartották, elmegy még 2-300 ezret.
2016. nov. 3. 18:51
 2/6 anonim ***** válasza:
Ebben az árkategóriában már PD-ből is találni jókat, én inkább ezt javasolnám, de a sima tdi-vel sem jársz rosszul. Ne siesd el a várárlást, min 20-at nézz meg mielőtt vennél egyet. Amit jónak találsz vidd el el szerelőhöz/vagy meny vissza szerelővel. Diagnosztikát mindenképpen csináltass rajta! Kb 30 perc és még a pd elemek állapotát is megtudod belőle :)
2016. nov. 3. 19:55
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2016. nov. 3. 21:27
 4/6 anonim ***** válasza:
Nezz inkabb skodakat!ugyan ez az 1.9tdi van benne csak sokkal olcsobbak mert az "csak" egy skoda es nem vw!
2016. nov. 3. 22:03
 5/6 anonim ***** válasza:

Kedves #4-es!

A kérdésben is "vw konszern" szerepel, azaz a kérdező valószínűleg tisztában van vele, hogy motor szempontjából azonos is lehet egy Skoda és egy VW, tehát teljesen felesleges volt a Skodát kiemelni. Sőt akkor már hol marad a Seat és az Audi?

[link]

2016. nov. 4. 07:24
 6/6 anonim ***** válasza:
HDI motoros autókat is nézhetsz, ha dízelre szavazol. (90 és 110 lóerősök) Én azért ennyi pénzért lehet, hogy maradnék egy jó benzines mellett, kevesebb meglepetés érhet. A 25 ezer éves futás határeset szerintem. A dízelekben mindeig benne van egy nagyobb pénzköltési lehetőség és ha okosan veszel benzinest, nem biztos, hogy nagy lesz a különbség a végén.
2016. nov. 4. 08:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!