Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Autóvásárlás előtt állok....

Autóvásárlás előtt állok. Ssangyong Kyron típust néztem ki. Bármi tudni való, tanács mielőtt belevágok?

Figyelt kérdés
Gondolok típushibákra, vásárlás utáni cserélendő dolgokról, vásárlási szempontok stb. Minden segítségnek örülnék!

2016. nov. 2. 16:22
 1/9 anonim ***** válasza:
Melyiket nézted? Amúgy ezeknél is igaz, hogy minál fiatalabb, annál jobb a konstrukció. A kezdetben mondjuk olyna vállalhatatlanul ronda volt (de lehet, az a Rodius), hogy borzasztó, de arról is azt írták, nem rossz autó. Az alkatrész ellátást, árakat kéne megnézned, mert az lehet necces.
2016. nov. 3. 08:35
 2/9 A kérdező kommentje:

Amit néztem az a kyron 2005-ös kiadása. Elöl és oldalt szép az autó, a hátsó ìzlések és pofonok, de számomra az is felvállalható.

Sokat olvastam utána, elvileg az alkatrész szerzés könnyű és gyors, találtam egy külön ezzel foglalkozó boltot is.

Tìpushibákat nem találtam, mindenki nagyon megbízható autónak mondja, akinek van ilyen.

2016. nov. 3. 10:52
 3/9 anonim ***** válasza:
akkor, ha ennyire körbe jártad, mi tart vissza a vételtől? Vágj bele.
2016. nov. 3. 14:09
 4/9 A kérdező kommentje:

Ha minden igaz jovo heten megyek megnezni egyet, 101ezer km, 2007-es,kozepfelszereltseg.

1,3 millió a meghírdetett ára, a helyszínen meg majd elviszem egy szervizbe, hogy minden okés e vele.

2016. nov. 3. 19:40
 5/9 anonim ***** válasza:
ezt azért nagyon nézd meg, mert nagyon olcsó. Nézegettem én is tegnap a neten, ez azért a legalja az áraknak. Ha belegondolosz, egy ilyen autót nem a városi bevásárlásokra vettek, évente nem 10-12 ezer km-t használják.
2016. nov. 4. 08:00
 6/9 A kérdező kommentje:
Mindenképpen, csak úgy veszem meg, ha minden korrekt vele. Képeken egy apró hiba le van fotózva, a lökhárítón egy kis foltban lepattant a festék. Abszolút nem látszik az autón a használat nyoma, belül is olyan,mint az új. Reménykedem benne, hogy sikerül, de ha bármi gixer lesz vele műszakilag ami nagyobb tétel, akkor ott marad :)
2016. nov. 4. 10:54
 7/9 anonim ***** válasza:
hol találtad, hahun? mert néztem, de nincs ilyen autó fent... megnéztem volna a képeket.
2016. nov. 4. 11:27
 8/9 A kérdező kommentje:

Törölték a hírdetést, mert még nincs a kereskedőnél az autó,sok volt az érdeklődő.

A tulajának még nem szállìtották ki az új kocsiját, így ezért nincs még náluk.

Valamikor jövő héten lehet megnézni előre láthatólag.

2016. nov. 5. 10:27
 9/9 anonim ***** válasza:
Még nincs a kereskedőnél a kocsi, akkor miért tett ki képeket?
2016. nov. 7. 08:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!