Milyen ROBOGÓT (50cm3) vegyek? 250000ft-om van rá!
Figyelt kérdés
2010. ápr. 27. 17:37
3/15 A kérdező kommentje:
2. Válaszoló!!!Márkát nevet kértem nem szint!!!****:@
2010. ápr. 27. 19:00
4/15 anonim válasza:
Aprilia innen is, korrekt, vagy magnet by Motowell.
5/15 anonim válasza:
mit vagy felháborodva kis köcsög? előszöris tedd fel értelmesen a kérdést másodszor használd a keresőt mert minden nap 500 robogós kérdés van hogy milyet ajánljanak..
6/15 anonim válasza:
21:00 vagyok:
ja és nem a kedves 2. válaszoló voltam..
7/15 anonim válasza:
Kösz 21'Még a végén kiderül, nem jó a válaszom:(Akkor 50ccm-es kétkerekű kék színű babgázhajtásút:)))
8/15 anonim válasza:
aprilia sr, yamaha aerox, esetleg malaguti f12, ilyen motowell magnet takahajasai, das, esukijahusakija márkájút meg nem szabad megvenni. Egyébként az aprilia és yamaha ilyen árban elég jókat lehet kapni. De vehetsz honda+suzuki robogót is de sztem az aerox a legjobb bár utálom a robogókat
9/15 anonim válasza:
vagy nézd meg ezt és még marad egy százasod benzinre... ;)
10/15 A kérdező kommentje:
Az a lényeg jó legyen!!!Ne kínai!NONAME
2010. máj. 4. 19:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!