2006 Mazda6 dizel autómon a nyári kerekeket (otthon) télire cseréltem, egy picit megdrótkeféztem a féknyergeket, és utána pár km után kivillant egyszerre a menetstabilizátor és a check engine lámpa egyszerre a műszerfalon. Mi lehet a gond?
Figyelt kérdés
2016. nov. 1. 06:41
21/36 anonim válasza:
Remélem nem vezetsz autót, h ilyen butaságokat írkodsz itt! Ne szólj, h nem értesz a dolgokhoz!
22/36 anonim válasza:
Mintha ti olyan marha okosak lennétek a netes tudományotokkal.
24/36 Tomcatters válasza:
Ez nem netes tudomany :D Te masik okos :D
25/36 anonim válasza:
Már egyszer mondtad, h feladod! Feleslegesen próbálsz itt a butaságról meggyőzni! :)
Off:
Ez nem netes tudomány Te másik okos :)
26/36 anonim válasza:
Azért ennyire ne bízzunk az ABS meg hasonlókba 5 éve törtem össze az autómat télen. Mire kigyulladt az ABS jelző lámpa, már az árokba voltam sajnos ,mert megcsúsztam ennyit az ABS ESP ről sajnos
27/36 anonim válasza:
Ne keverd az ABS- t az ESP- vel!
Egyébként is, h érzéssel neki állsz motorfékkel fékezni az autót, vissza 1- esig, akkor most nem az árokba állsz meg.... Hanem mellette az erdőben, v a focipályán.
28/36 anonim válasza:
Nem keverem a kettőt egyébként ABS és ESP is volt az autóban ,"működtek" is
2009 -es ford mondeo (volt)
29/36 Tomcatters válasza:
Egy szoval nem irtam,hogy vegig vissza kell kapcsolgatni ,, az ugyan olyan veszelyes szinte (Mint mondtam .. megfelelo sebesseg , kovetesitavolsag , fokozat a lenyeg !!!!
30/36 anonim válasza:
Most visszaolvastam az egészet , Motorfékkel tényleg nem csúszik meg az autó, pont úgy történt a balesetem,ahogy lejjebb irta valaki , beletapostam a fékbe megcsúsztam nembirtam irányítani és be az árokba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!