Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Feltöltöttük az autóaksit,...

Feltöltöttük az autóaksit, most olyan hangot ad ki mintha szénsavas folyadék lenne benne, ez gondot jelent?

Figyelt kérdés

Tegnap kigyulladt az aksilámpa, szerencsére pont akkor nem indult már az autó amikor hazaértünk. Behoztuk, és felraktuk tölteni. Zárt rendszerű, szóval folyadékot nem lehet bele tölteni, ha esetleg az lenne a baja.

Most vettem le, gondoltam megnézem forró-e, stb, és hallottam hogy totál olyan hangot ad ki, mintha csak kóla lenne frissen beletöltve.

Ez normális ?

Nem rég kaptam meg a jogsimat, szóval nem értek hozzá :D

A kocsinak meg valószínűleg szénkefe baja van, mert a töltő töltötte, viszont a kocsiban jó 5 óra leforgása alatt lemerült.

2016. okt. 31. 10:23
 1/7 anonim ***** válasza:

Az akksilámpa a műszerfalon nem akkumulátorhibát jelez hanem töltéshibát, ami következtében lemerül az akksi.

Generátor vagy vezetékezés hibájától lehet amit szerelő tud gyógyítani.

Töltés közben az akkuban gázképződés zajlik ezért pezseg, normális de a kupakokat meg kell lazítani, hogy a gázok távozni tudjanak.

2016. okt. 31. 10:36
 2/7 anonim ***** válasza:
Normális jelenség. Ha nincs az akkun kupak akkor is van rajta lyuk hogy távozzanak a gázok,amik mellesleg gyúlékonyak szóval nagy tüzet ne rakj mellette . Generátorod meg hibás.
2016. okt. 31. 11:25
 3/7 A kérdező kommentje:

Akkor legalább nem kell aksicsere, CSAK generátor :'D

Mégjobb :D

Köszi szépen ! :)

(Annyira indult az autó hogy el lehessen vinni szervizbe.)

2016. okt. 31. 11:26
 4/7 anonim ***** válasza:

"CSAK generátor :'D"

A nejem autójában ez a CSAK generátor 400€-s történet volt nemrégiben.

2016. nov. 1. 14:21
 5/7 anonim ***** válasza:
Miquel, a vagyon gonddal jár :) Nekem 15 ezer ft volt egy komplett generátor a bontóban és otthon beraktam 1 óra alatt.
2016. nov. 1. 14:32
 6/7 veterán vas ***** válasza:

Azért nem mindegy!

Veszek 15.ezerért egy bontott, bizonytalan korú/állapotú generátort, amivel elgörcsölhetek 1 délutánt, vagy kb. ugyan annyiért kapok egy új, garanciális akkut, amit kb. 5 perc alatt beépítek.

Te tudod. ;)

Kinek a pap, kinek a papné....

2016. nov. 1. 15:26
 7/7 A kérdező kommentje:
Javítható volt, 50-be megcsinálták.
2016. nov. 6. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!