Mit szereltek, és hogyan abba az autóba amelyiknek alapjáraton is halható fütyülés halható? , ami nem sértő a fülnek, de tetszetős
Figyelt kérdés
2016. okt. 30. 19:40
11/12 veterán vas válasza:
Könyörgöm valaki mesélje már el, hogy egy szívótorokba hogyan lehet bármiféle hangképző berendezést betenni/rögzíteni? Pláne olyat amelyiknek a hangja még ki is hallatszik a 6-8 mm. vastagságú öntvényen keresztül?
Sok évet dolgoztam az autójavító-iparban, szétszedtem egy-két motort, de ahogy a szívótorokba egy ilyen "izét" be lehet építeni, az nekem kínai.
Ettől függetlenül szívesen tanulok..... ;)
12/12 A kérdező kommentje:
Veterán vas" nemtudni h. hova szereltêk be de engem is érdekel nagyon a tulajt kellet volna megkérdeznem
2016. nov. 11. 15:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!