1millió értékben mit válasszak?
Honda Accord/Legend
Mazda Xedos 6/9
Toyota Avensis
Subaru Legacy
És mielött kapnám a savat a Legend és a Xedos V6 motorja miatt,havi 2500km-re egyátalán nem vészes a fogyasztásuk,főleg annak akinek ez másodrendű.
egy s40-es diesel volvo fenntartása kb 3-3.5 ször annyiba kerül mint egy VW. Tapasztalatból mondom!
Passat b5 vagy b5.5 1.9 TDI lehetőleg a 110 Le, ha csak 90Le-ből találsz jót. meg kell chipelni. mert túl nehéz.
Lehet csak én fogtam ki sz@rt, pedig szép és jó állapotú volt mikor vettem. 4 év alatt 1.3 millió ment a fenntartására + biztosítás, teljesítményadó. Én ezt azért picit soknak találom főleg úgy, hogy 720000-ert vettem Bécsből. Akkoriban itthon 900-1.1 között mentek.
Ha csak 250000-et kellett rákölteni évente akkor már boldog voltam. Utolsó évben 500000 ment rá. És szerncsére eladtam.
A Golfom idén csak 120000-be és ebbe volt vizsga 20000, téligumik 62000. A többi alkatrész, bár az Unixban 42% a kedvezményem. Valami haszna volt a Volvonak is :)
Amúgy is dízelt éri meg venni, ha nagy, kényelmes autót akarsz.
Árat nem írtál. Amin én gondolkoznék, az a Volkswagen Passat, Volvo S60, Audi A6 (ez van nekem, 3.0 TDI). Ezek mind nagyon jó autók.
Jaa, bocsi, most látom, hogy 1 millió.
Ebben az esetben: VW Passat 1.9 PDTDI, ez a legjobb ennyiért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!