Karácsonyra le szeretném cserélni mobiltelefonomat, és szerintetek milyet készüléket válasszak? Maximum 100 ezer forint értékben, nem több.
Figyelt kérdés
Válaszokat előre is köszönöm!2013. nov. 2. 21:34
2/12 A kérdező kommentje:
Konkrétan? Azokból melyiket?
2013. nov. 2. 21:40
3/12 A kérdező kommentje:
Nézegettem az Lg-től a Nexus 4-et meg az Optimus G-t, bár az optimus 100 felett van, szóval az kilőve.
2013. nov. 2. 21:42
4/12 anonim válasza:
A Nexus 4 régóta 100 alatt van...
5/12 A kérdező kommentje:
Nem is azt mondtam, hogy drágább 100-nál. Hanem csak annyit mondtam, hogy ezt néztem...
Amúgy meg még mindig az a kérdésem hogy 100 alatt milyen készüléket a LEGÉRDEMESEBB venni?
2013. nov. 2. 21:56
6/12 anonim válasza:
Nekus 4 jó választás de ha szerencséd van találsz galaxy s4-et
7/12 A kérdező kommentje:
Elnézést, hogyha azt nem írtam oda, de mindenféle képen vadonatújat szeretnék.
Meg honnan éri meg a legjobban rendelni? (megbízható legyen ne csak ígérgessenek dolgokat) GSM line-ba már eleget csalódtam szóval tőlük nem nagyon.
2013. nov. 2. 22:51
10/12 A kérdező kommentje:
Szerintem Magyarországra jóval 100 ezer forint felett fog befutni a Nexus 5.
2013. nov. 3. 12:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!