70e forint körül milyen telefonokat ajánlanátok? Samsung és Sony érdekelne.4" feletti kijelző, jó kamera, és viszonylag erős proci a kritérium.
Néztem teszteket róla, tényleg jó telónak mondják. Már csak két dolog "aggaszt". 1: a Jelly Bean 4.1 nem megbízhatatlan?
2: Ha nem szolgáltatónál veszem, a garancia kényes kérdés. Nem mindegy, hogy gyári és/vagy bolti garis, nem?
Xperia L, vagy SP valóban. Nekem is SP van.
Viszont vannak hibái... sajnos a kijelző hajlamos nem érzékelni, ha pl. töltőn van nincs multitouch (lol). Ha zenét hallgatsz és böngészel, hajlamos bezárni mindent a háttérben, még a zenét is... Visszaváltasz zenére, hogy elindítsd, addigra bezárja a böngészőt. Többet nézed a töltést, mint egy pentium2-esen. Egy rossz vicc... Ráadásul a wifije sem a legerősebb.
De legalább szép telefon, szép kijelzővel. xD
Utolsó: Én pont az ellenkezőjét hallottam. :) Egyik ismerősöm tesójának is SP van, és rákérdeztem pontosan ezekre. Azt mondta, hogy semmi baja nincs, nem zárogatja be, és a wifit is jól kezeli. Lehet csak a tiéd ilyen?
Nem jókor jött ez a hsz, már konkrétan a boltot kerestem, ahol megveszem az SP-t.. :D Elbizonytalanítottál kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!