Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha egy kis ideig nem tölt a...

Ha egy kis ideig nem tölt a generátor akkor mi történik?

Figyelt kérdés
Ha mondjuk alapjáraton van az autó és úgy néz ki nincs töltés akkor leáll a motor 1-2 másodperc alatt vagy addig húzza amíg az akkuban van szufla?Másik kérdésem hogy lehet e olyan hogy rossz volt a generátor(tehát nem töltött) majd utána meg jó lett pár másodperc múlva,tehát hogy ez csak mondjuk a generátornak a halálát jelezte...?
2016. okt. 27. 15:17
 1/4 anonim ***** válasza:

1 Nem áll le, megy amig akksi birja

2 Láttam már olyan generátort ami egyszer töltött aztán nem, mindenképp hiba.

2016. okt. 27. 15:38
 2/4 anonim ***** válasza:

Nálam mikor kiégett a diódahíd a generátoron, még 30km vígan elmentem vele akkuról töltés nélkül. Ráadásul sötét volt, tehát a tompított fényszórót se kapcsolhattam le, de minden más nem létfontosságú fogyasztót kikapcsoltam.

Igaz ez egy dízel autó 77Ah-s akkuval.

Olyat már láttam, hoyg a feszültségszabályozó túlmelegszik és ezért nincs töltés. Majd egy kicsit állva lehűlt és utána egy darabig megint töltött a generátor.

2016. okt. 27. 15:43
 3/4 A kérdező kommentje:
nekem újj akku van a kocsiban,észrevettem hogy pislákol vagyis vibrál a műszerfalon a "P" betű (behúzott kézifék) később ránézek,digitális klímára és ott is vibrált a kijelző.Majd leállt a kocsi.Utána pöc-röf és mentem vele gond nélkül 15 km-t
2016. okt. 27. 15:46
 4/4 anonim ***** válasza:

A dízel attól függ mennyire régi, annak függvényében tud továbbmenni.

A benzines viszont elég hamar megáll, mert a gyertyák az akkuról zabálják az áramot ilyenkor és azért nem keveset esznek. Nem hinném, hogy benzinessel is elmenne még 30Km-t.

2016. okt. 27. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!