Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Lehet-e már vezetni azzal a...

Lehet-e már vezetni azzal a papírral amit az okmányirodában adnak?

Figyelt kérdés
Helló! Az lenne a kérdésem,hogy vezethetek-e már azzal a papírral amit az okmány irodában adnak,rajta van minden hogy van egészségügyi vizsgám stb. stb...Csak még soká jön meg a jogsim és már vezetnék...Egyébként AM kategóriás(segédmotoros kerékpár).Válaszokat előre is köszi!

2016. okt. 24. 18:57
 1/6 anonim ***** válasza:
95%

Vezethetek az okmányirodában kapott papírral motort ha már több mint 2 éve van B-s jogsim?

Okmányirodában kapott papírral lehet vezetni?

Volt már olyan esetetek, hogy jogosítvány készítése közben az okmányirodában kapott hivatalos papírral mentetek, és megállítottak a rendőrök? Megbüntettek?

Mire számíthatok ha vezetek azzal a papírral amit az okmányirodában kaptam?

Az igaz, hogy azzal a papírral amit az okmányirodában adnak hogy igényeltem meg befizettem a jogosítványt, azzal vezethetek úgy, hogy ha van mellettem valaki akinek már van jogsija?

Ha elkap a rendőr azzal a papírral amit az okmányirodában kapok, milyen büntetést szabhat ki?

Stb. stb. stb.

... és még mindig nem a válasz

2016. okt. 24. 19:04
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Lehetni lehet, de nem szabad.

Nem is értem amúgy, hogy hogy gondoljátok. Személyi adatok alapján pontosan látják a rendőrök az adatbázisukban, hogy van-e jogsid, mégis meghúzgálnak még akkor is, ha x éve van, csak épp otthon felejtetted. Akkor majd egy fecnivel hagynak csapatni fel-alá, mi?

2016. okt. 24. 19:26
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem, nem és nem!
2016. okt. 24. 19:35
 4/6 anonim ***** válasza:

Azzal a papírral még nem!! Ha elkapnak meg se kapod a kártyát jó eséllyel.

Pár nap (nekem a múlthéten 3 munkanap alatt lett kész, szerdán csináltattam és a munkanapos szombaton mehettem is érte) nem éri meg ezt!

2016. okt. 24. 19:40
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Gratulálok, ezen a héten te tetted fel először ezt a kérdést. A nyereményed egy URL:

[link]

2016. okt. 24. 20:18
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Én végleg eltiltanám az ilyen kérdés kiíróját a vezetéstől, mint szellemileg alkalmatlant.

Egyrészt, kb. naponta megválaszoljuk valakinek. Több ezer kérdés van már, meg a mikor jön megből is.

Ott van a kezedben a papír. Egyértelműen rá van írva, hogy nem vezethetsz. Oktatók nem mondták el? Csodálkoznék.

Meg mi olyan sürgős? Mennyi idős vagy? Eddig sem vezettél, pár napot még ki fogsz bírni.

Ja, mielőtt megkérdeznéd, mikor jön meg: abból is van már ezerszáz válasz.

2016. okt. 24. 23:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!