Az igaz, hogy azzal a papírral amit az okmányirodában adnak hogy igényeltem meg befizettem a jogosítványt, azzal vezethetek úgy, hogy ha van mellettem valaki akinek már van jogsija?
Nem.
Illetve csak autós oktatóval oktató autóban :)
Amennyiben jogsit hosszabbíttattál és a lejárt nálad van, akkor igaz, sőt nem kell melletted ülnie senkinek.
Egyébként meg miért kell ezt minden nap megkérdeznie valakinek? Rá van írva világosan a papírra, hogy CSAK LEJÁRT KATEGÓRIA ÉRVÉNYESSÉGŰ VEZETŐI ENGEDÉLLYEL JOGOSÍT VEZETÉSRE. És csak belföldön.
miért ? mond miééééééérrrrrrt nem lehet ezt felfogni, hogy azzal kitörölheted a ...! az nem jogsi!
+ nem értem honnan jön ez mindenkinek ,hogy úgy lehet vezetni , hogy van ott valaki akinek van jogosítványa ? honnan ?
ha ott van valaki akinek van jogosítványa akkor azt fogják lesittelni + megbüntetni miután te megöltél 10 embert egy megállóban ,mert aki vezet az jaj még csak kezdő sofőr , vagy mi ez ?
kérlek írd már le ,hogy honnan származik ez az infó + azt is ,hogy az akitől származik az honnan vette ?
válaszodat előre is köszönöm !!!
Jaj, Petike, 20 évesen tudni kellene ám értelmezni azt a mondatot, amit itt az egyik válaszoló is idézett a papírról...
Atyám, remélem én nem voltam ennyire buta sutyerák 20 évesen...
"nem olvastam el semmit azon a papíron, eddig."
Látod, ez volt a baj. Legközelebb előbb olvass és csak utána kérdezz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!