Érvényes addig a papír, amit kaptunk az okmányirodában, amíg nem küldték még ki a jogosítványt?
Figyelt kérdés
2010. máj. 15. 12:53
1/5 anonim válasza:
Igen érvényes! Én két hétig vezettem a papírral.
2/5 anonim válasza:
Nem, az a papír semeddig, sehová, senki felügyelete mellett nem érvényes, semmilyen jármű vezetésére. Jó lenne ezt végre megtanulni...
3/5 anonim válasza:
első jogsinál meg kell várni, amúgy, ha hosszabítasz vezethetsz bátran. ott is elmondják. ha vezetsz vele,és első jogsi, akkor jogi következményei lehetnek.
4/5 anonim válasza:
Hosszabításnál SEM közlekedhetsz ezzel a papírral, ha még érvényes a régi jogsid akkor azzal vezethetsz, és az új átvételekor adod le a régit.
NEM helyettesíti a jogosítványt semmilyen körülmények közt.
Ha rákérdeztél volna, elmondták volna az okmányirodán is.
5/5 anonim válasza:
Az utólsó válaszolónak nincs igaza, régi lejárt jogosítvánnyal, plusz azzal a papírral amit az okmányiroda állít ki a jogsi cseréjekor, vezethetsz! Rajta van azon a papírom, hogy meddig vezethetsz így ezzel a papírral. Én épp most csütörtökön voltam az okmányirodában, a régi lejárt jogsimat sem kellett otthagyni, azzal továbbra is vezethetek azzal a papírral amit adtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!