Okmányirodában kapott papírral lehet vezetni?
Tudom sok ilyen kérdés volt már, de nem tudok kiigazodni. B-s jogsim van már évek óta, mos bővítettem A2-re, azt sikerült kitalálnom hogy szgk-val mehetek az említett papírral, de nagymotoron vajon megbüntetnek? Van egy érzésem hogy igen, csak kocsival elég nehéz lenne bemenni reggel, a motor pedig adott lenne. (robogóval jártam eddig de összetörték) Remélem tudtok segíteni.
Köszönöm a segítő szándékú válaszokat.
Az okmányirodában külön felhívják a figyelmet, hogy az ott kapott papírral nem szabad vezetni. Lehetni lehet, de az sokba fáj.
A tv-ben mutatták valamelyik nap, hogy egy motoros ilyen papírral vezetett. Ötezer bírság, oszt jónapot.
Kell ez? Nem?
Naugye.
Az igénylőlappal a meglévő kategóriát - esetedben a B-t - szabad vezetni. Tényleg minden héten van ilyen kérdés, és mindig ugyanaz a válasz is rá. No meg persze a kifogások is mindig megvannak, bár az se érdekel senkit!
:D
"megkérdeztem volna az okmányirodában, de hétvégén úgysincs bent senki"
Pedig az A4-esen is rajta van minden tudnivaló!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!