400 ezer forinttal érdemes belevágni ebbe az autóba?
szerintem 200-ért el tudom hozni még 50 ezer az átírás és 150-ből megoldható hogy működőképesen menjen az autó vagy ne is merjek ilyen régebbi típusú kocsit nézni ? Viszonylag nagyobb kocsit nézek mert két gyerek van és rengeteg kell őket jobbra balra edzésekre nagyszülőkhöz hurcolnunk és kell egy kocsi. Nem nagy távokra lenne használva sose menne 20km-ernél messzebb az otthonától vagy ezek a kocsik még ehhez se elég megbízhatóak ?
Hát figyu egy ilyen korú kocsinál bármi beüthet, és sokszor már problémás az alkatrészek beszerzése is.
Tusom, mert én egy felnőttkorú Daewooval járok :)
8 éve hajtom, a kopóalkatrészen és időszakos szervizen kívül azért ráment 4-500 ezer ez idő alatt. Ez így nem sok, de ez 4 nagy részletből jött össze (soha nem hagyott cserben az autó). Szóval legyen tartalék lóvé.
Első ráköltésnek talán elég lesz a 150, utána meg azért minden hónapban tegyél félre egy 20-ast, mert lesznek azért kiadások. A rozsda nagy ellenség, ha garázsban tartották, akkor jó vétel lehet.
A kilóméter pedig hihető. Az enyémben valós 200 van ennyi idősen, legtöbb ismerősöm és én is nem használjuk napont a a kocsit, az utóbbi pár évben kevesebb mint 10 ezret mentem vele.
A 15ezer/év átlagban teljesen hihető egy normál használatú kocsinál.
Lassan el fogom adni, mert most van miből lecserélni, már előre várom a "nemvalósakilóméter" vevőket :D
Kérdezz rá arra is, hogy hogyan lehet H-val kezdődő rendszáma és egyben Magyarországi első forgalomba helyezésű, ha a H-s rendszámokat csak 1999-től kezdték el kiosztani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!