Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 400 ezer forinttal érdemes...

400 ezer forinttal érdemes belevágni ebbe az autóba?

Figyelt kérdés

[link]

szerintem 200-ért el tudom hozni még 50 ezer az átírás és 150-ből megoldható hogy működőképesen menjen az autó vagy ne is merjek ilyen régebbi típusú kocsit nézni ? Viszonylag nagyobb kocsit nézek mert két gyerek van és rengeteg kell őket jobbra balra edzésekre nagyszülőkhöz hurcolnunk és kell egy kocsi. Nem nagy távokra lenne használva sose menne 20km-ernél messzebb az otthonától vagy ezek a kocsik még ehhez se elég megbízhatóak ?

2016. okt. 23. 18:49
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Igen is, meg nem is. Az egy dolog hogy meg tudod venni, meg nem is túl pici az autó, de az ilyen huszonéves autókkal mindig van valami bütykölni való, erre az időt meg a családtól kellene elvenned. Gondold át hogy feltétlenül kell-e ennyit közlekedned autóval, főleg annak fényében hogy nem vet fel a pénz és a távolságok sem olyan nagyok amiket le kéne küzdened.
2016. okt. 24. 08:54
 12/13 anonim ***** válasza:

Hát figyu egy ilyen korú kocsinál bármi beüthet, és sokszor már problémás az alkatrészek beszerzése is.

Tusom, mert én egy felnőttkorú Daewooval járok :)

8 éve hajtom, a kopóalkatrészen és időszakos szervizen kívül azért ráment 4-500 ezer ez idő alatt. Ez így nem sok, de ez 4 nagy részletből jött össze (soha nem hagyott cserben az autó). Szóval legyen tartalék lóvé.

Első ráköltésnek talán elég lesz a 150, utána meg azért minden hónapban tegyél félre egy 20-ast, mert lesznek azért kiadások. A rozsda nagy ellenség, ha garázsban tartották, akkor jó vétel lehet.

A kilóméter pedig hihető. Az enyémben valós 200 van ennyi idősen, legtöbb ismerősöm és én is nem használjuk napont a a kocsit, az utóbbi pár évben kevesebb mint 10 ezret mentem vele.

A 15ezer/év átlagban teljesen hihető egy normál használatú kocsinál.

Lassan el fogom adni, mert most van miből lecserélni, már előre várom a "nemvalósakilóméter" vevőket :D

2016. okt. 24. 10:19
 13/13 anonim ***** válasza:

Kérdezz rá arra is, hogy hogyan lehet H-val kezdődő rendszáma és egyben Magyarországi első forgalomba helyezésű, ha a H-s rendszámokat csak 1999-től kezdték el kiosztani!

[link]

2016. okt. 24. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!