Mennyi pénzel érdemes belevágni egy autó vásárlásába?
Későbbiekben fenn tudnám tartani, csak az a kérdés, hogy mire a nevemen lesz biztosítással, az mennyi pénz?
Legyen ez a példa, ilyeneket nézegettem, de ez tetszik eddig legjobban:
Off Roadra venném igazából, azért kellene terepjáró, azon kívül meg nem is nagyon lenne használva, csak max heti 30km. Javítást azt meg tudnánk oldani, mert aránylag én is sokat értek a kocsikhoz, meg vannak autószerelő barátaim, akik segítenek. Azért lenne jó rendezett papíros autó, mert nem tudnám megoldani a szállítást, eléggé költséges lenne, mert kellene egy nagyobb autó meg egy tlailer, ami maga annyiba kerül mint egy Niva.
Egyébként a biztosítás nem több azért évi 10ezer forintnál?
18 éves vagyok és korábban nem volt még kocsim.
az első 20 éve nem vett autót mert olyan árakat ír ami nem igaz.
Elmondom neked 19éves vagyok most vettem fél éve egy autót és az átíratás 60ezer volt CSAK AZ
A BIZTOSÍTÁS MIVEL ÚJ BELÉPŐ VAGYOK 23EZER FT NEGYED ÉVRE
plusz a téli gumi meg a javítások fékbetét stb...stb ehhez tartsd magad ezek a valós ÁRAK jah plusz ha lejár a műszaki 20ezer FT plusz a műszakira a felkészítés.
Bocs az offért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!