Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ki lenne a Forma 1-ben a...

Ki lenne a Forma 1-ben a világbajnok, ha minden versenyen más-más autóban ülnének a pilóták?

Figyelt kérdés
Mondjuk Hamilton az egyik versenyen Mercédeszbe, a következőn meg Manorral versenyezne stb stb. Van mondjuk 24 pilóta és 12 csapat és lenne 24 verseny egy évben. Egy pilóta egy évben kétszer lenne ugyanannál a csapatnál és a ülésről számítógép sorsolna. Így nem az autó döntené el, hogy ki a jobb :)

2016. okt. 23. 14:56
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem kérdés. Alonso, mert a legösszetettebb pilóta, mindenből képes kihozni a maximumot és minden körülményhez képes alkalmazkodni.
2016. okt. 23. 15:08
 2/4 anonim ***** válasza:

Hát azért nem lenne olyan egyszerű, itt is sokat számítana a szerencse (technikai sport), lehet pont mikor a jó autóban ül az adott pilóta, akkor áll meg alatta az autó, és akkor oda az esély.

Egyébként Hamilton, Vettel, Alonso, Verstappen (igen ő), közül valaki. Rosberg is technikailag nagyon jó pilóta, de fejben elég gyenge, így szerintem elvérezne, mikor gyenge autóba kerülne. Más nem hiszem hogy esélyes lenne a jelenlegi pilóták közül.

Amúgy nem is rossz ötlet kérdező, nekem ez még nem jutott eszembe. Persze a valóságban soha nem lesz ilyen, még alsóbb kategóriában sem.

2016. okt. 23. 15:28
 3/4 anonim ***** válasza:

Alonsora tippelnék én is.

Régebben mikor erős csapatoknál volt, személy szerint nem kedveltem, de a mezőny egyik legjobb pilótája minden szempontból, ezt el kell ismerni.

2016. okt. 23. 18:11
 4/4 anonim válasza:
Vettel
2016. okt. 24. 00:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!