Rosberg világbajnok lesz?
Kicsit csapongó volt a tegnapi írásom, szóval...
Számolgatni azért számolgattam, mivel azért is hagytam fel az F1-es hétvégék komplett, folyamatos követésével, mert az utóbbi szezonokba nagyon kiszámíthatóvá és több tekintetben színvonaltalanabbá váltak. Ezen kívül az eseményeket mindig követtem, és néha bele is néztem futamokba, ahogy most is tettem, és ez is ihlette részben a kérdés megírását, mert néhány szempontból újra kezd jobban tetszeni és érdekel, hogy szerintetek miként dőlhet el a vb cím. Tehát, pont ez a kiszámíthatóság miatt kezdtem el számolgatni, ezért gondolom, hogy manapság releváns ily módon számolgatni, ennek a Merci fölénynek a tükrében és ezért érdekel, hogy azért mennyire van még benne egy-egy versenyhétvégébe a kaotikus futam. Szerintem a következő 5 futam simán lehet Merci győzelem, ha Rosberg egyet nyer, min. 30 pont az előnye. Onnan, ha mindig beér második helyen, már nem lehet megverni (és ezzel az autóval miért ne lenne képes rá?) Szerintetek fals lenne ez a számítás? Kicsit még valószerűtlen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!