Egy jó negyvenes férfitől nem furcsa, hogy 10-en évesekre jellemző üvöltő zenével megy a kocsijával?
Lakó-pihenő övezetben lakunk, és pont előttünk van egy fekvőrendőr.
Van egy jó 40-es férfi aki egy szakadt furgonnal száguldozik mindig az utcán, és közben télen-nyáron lehúzott ablakokkal üvölteti a Mr.Busta féle pocsék rap zenéket (már bocsánat ha ezzel megsértek valakit)
Újabban átváltott a house stílusra, de néha már a nevetés fog el,hogy jön, lassít a fekvőrendőrnél és közben üvölt,hogy "megeszik a g**imet, g**cimet" stb, obszcén rikácsolás.
Nem tudom hová tenni ezt a figurát, főleg,hogy még le is húzza az ablakot,hogy mindenki hallja, most is van 10 fok, de ő nyomja.
Még ha valami 17 éves forma lenne, akkor is gáz lenne, de így tényleg nem értem.
(olyan hangerőn megy a zene,hogy a házban is tisztán hallani)
Hát kész, a mai nap kérdése :D
Két kifogásolni valóm van:
1: Miért kell ilyen sz@rokat hallgatni
2: Ha már valami szakadt tragacsa van akkór még pluszba minek hívja fel magára a figyelmet
Bónusz: ha télen is ezt csinálja, skkor azt hogy ? :D 3 Pullóver 2 kabát és tökig lehüzott ablak :D
A hangos zenével semmi problémám nincs tehát ez nálam nem probléma én is szoktam hasonlóan Hangosan hallgatni zenét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!