Tényleg két lambdaszonda lenne benne?
Figyelt kérdés
98as Opel Astra G ről lenne szó.Azt tudom hogy van egy elől.Valaki tud segíteni?2016. okt. 22. 22:11
1/6 anonim válasza:
Szia
Igen általában kettő van, egy szabályozó és egy diagnosztizáló. Az egyik a katalizátor előtt a másik pedig utána helyezkedik el.
2/6 anonim válasza:
Abban még csak egy van. A Z-vel kezdődő motorkódtól van kettő, de azokat 2000-től kezdték gyártani.
3/6 A kérdező kommentje:
Hát köszönöm!Ugyan ott vagyok :)
2016. okt. 23. 16:14
5/6 A kérdező kommentje:
Én értem, csak az első kettőt ír a második egyet.Most akkor melyik?
2016. okt. 24. 16:52
6/6 anonim válasza:
Az első azt írta, általában kettő szokott lenni. Én konkrétan leírtam, hogy az Astra G-nél, csak a 2000-utáni évjárattól van két szonda. A tiéd 98-as, tehát csak egy szondás. Ha most sem érted, akkor feladom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!