Kétütemű motorom "köpköd" és nem pörög fel ha gázt húzok neki, viszont pöccre indul és alapjárata is normálisnak mondható, bár nem tökéletes. , mi ehet a baja?
Egy ideig csinálta, hogy hidegen nem pörgött fel, de aztán rendbe jött, úgy voltam vele, hogy biztos csak mert még hideg a motor. Viszont most már egyáltalán nem pörög fel, csak olyan, mintha "prüszkölne" vagy "köpködne" mikor gázt adok és leáll. Ma kipróbáltam és jó volt egy fél óráig, de aztán megint elkezdte ezt, hogy nem pörög fel, aztán hirtelen elkaptam 6 ezernél a fordulatot. Megpróbáltam kihúzatni hátha az lehet, mert ritkán használom mostanában, de nem hiszem, hogy itt a baj. A karbit már 2x is kitakarítottam, így az kizárva. A benzint is leengedtem, de az se lehet baj,mert új benzinnel is csinálja. Olajat is cseréltem benne. Arra gondoltam talán a gyertya, de az tavaly lett benne cserélve, tehát nem hiszem.
Mire gondoltok, mi lehet még?
ez egyértelműen gyújtáshiba. Vagy a megszakító "szőrös", vagy a gyertya szakállas...egy új gyertya kizárná a hibát, ha mégsem, akkor az új gyertyát bennhagyod, és megnézed a megszakítót....a hézag rendben van-e, és a kondi? mert az önmagában produkál ilyen jelenséget..
csak elektromos hiba lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!