Hány havi fizetésedet vagy (voltál) hajlandó kifizetni használt autó vásárlásánál?
500-at keresek, és még mindig azzal a kocsival járok, amit 4 éve vettem, mikor 120-at kerestem. Sok sleeper van pénzügyek tekintetében, azt hiszed épp, hogy eléldegél, közben meg be tudna ülni egy új A5-be is akár..
#19 voltam
Használt autót utoljára 5 éve vettem, akkor 10 havi bértábla szerinti tisztviselői fizetésemből.
Most már használtat nem vennék. Tervben van, hogy jövőre veszek egy újat, kb 35 havi béremért. (Most sem keresek milliókat mint itt a többség állítólag.)
Itt mindenki 500.000 felett visz haza havonta?XD
Az elsőt akkori béremhez nézve 4,5 havi béremből vettem, a következő a jelenlegi bérszintemet nézve 10 havi lesz
Itt mindenki 500.000 felett visz haza havonta?XD
Látod?! :) És itt mindenkinek 30 centis a farka! :D :D :D
Jaj istenem, és kezdjük a mantrát, hogy aki szellemi munkát végez az az alacsonyabb rendű... persze.
Meg kint nem kevés, kint a megélhetés is több, még ha jobb is az arány.
# 28!
Cseréljünk egy napra és meglátod, hogy egy magyar analitikai laborban mennyire "egész napos láblógatás" és mennyire "irodában Angry Birds-özés" megy havi nettó 140.000HUF-ért!
Ahol szerinted határidők "nincsenek", ha elbaxom a 40 milliós műszert, "nem baj, vesznek másikat", mintaszám "nulla", módszereket optimálni "nem kell", mert csak úgy lepottyannak az égből. Ha hibázok és nem azt mérem amit kell, emberek halhatnak meg, de ugyebár következmény, felelősség szerinted "nincs". Én pedig csak viccből, pusztán személyes mazochizmusból tanultam ezért 20 évet.
Nem tudom mit dolgozol, de ellentétben veled, látatlanban nem szólom le a munkádat. Cseréljünk, hogy lásd milyen "semmittevéssel" keresek ennyit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!