Benzines autó miért indulhat nehezen?
Egy 1.4 merciről van szó. Hosszabb állás után nehezen indul be, kicseréltem az ac pumpát, központi injektorok kitakaritva, üzemanyag szürő cserélve. Mi lehet még a baj, lassan gyufát adok neki.
Olvastam valahol hogy holtponti jeladó miatt nem indult valakinek a benzines autója.
Számítógép nem mutat semmilyen hibát!
"A jelenség eddig is fenn állt, ezért fogtam hozzá az alkatrészek cserélyéhez."
Mondjuk ez igy eleg draga mulatsag lesz,ugy "szervizelni" egy kocsit,hogy hasraütés szerűen cserelek ezt-azt amit jónak látok vagy amiről ugy gondolom hogy az a hibas!
Egyebkent meg akkor a hosszabb allas utan az elso inditasnal kene gepre tenni,nem hiszem el hogy nem hoz semmit hibának!
gyertyákat nézted? ha gázul néznek ki, csere.
nemtudom ennek a emrcinek milyen a gyújtáselosztója, de ha rotoros (tehát szétszedhető) akkor segíteni szokott ha azokat megtakarítod kicsit óvatosan az áthúzó pontokat.
ha nem szétszedhető, akkor is érdemes megnézni a gyújtáskábeleket.
az autómata szivatót is ellenőrizd! lehet hogy hidegen nem ad több anyagot.
még esetleg a "hall" jeladó is szarakodhat
más konstrukció az f astra, de a szerelő haverommal is 1 napig agyaltuk mire meglett ez a kis gané, hogy rossz.
ugyanez volt, csak köszörült és nem indult az autó...nem fecskendezett be az injektor (ilyenkor letiltja magát ha nem kap vagy nem olyan minőségű jelet kap hogy ne zabáljon be a motor.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!