Egy 14 éves gyereknek milyen motort ajánlotok (max 100e Ft)?
Már vezettem több motort ( 50cc, 70cc, 110cc, 250cc) Milyen motort ajánlotok ?
165cm vagyok!!!
Max 100e?
Azért csak a szokásos simson,amihez racsni és bit készletek kellenek,mert azt 50-50 arányban vezeted,szereled.
Vagy az endurok (bár alacsony vagy),esetleg robogók,tök m1,ilyen kis árban úgy is szereltetni fogod bőven.
Űrtartalmat nézve olyat amire jogsid van.
Úgy 150 és 200 ezer Forint közt már vannak vállalható Yamaha DT50-esek.
Persze van dögivel azért "simonál" jobb menet tejesítményű, de élet veszélye állapotú ebből a típusból: [link]
De azt nem ajánlom.
Az egy dolog, hogy egyes részeit a rozsda eszi, ... .
Mivel 80ccm, a rendőrök a 165 centis magasságoddal éves szinten kétszer ennyire leveszek. ...
Amúgy pont a hazai szabályozás miatt is igen olcsó, holttérben lévő gép 50ccm, majd 125 ccm közé esik.
+80ccm
#3 "Yamaha Dt 80 - 70.000 Ft" - ha megszűnne a link.
Tudom ez 120e Ft, de szerintetek ?
Nem akarok nagyon foglalkozni vele hanem menni vele egy nap akár 40km-t is !!!!!
Ha jót akarsz magadnak miért nem veszel egy Aprilia RX50 vagy egy Yamaha DT50-est??? Ennyiért pont igen jókat lehet kapni.
Én profi képzett versenyzőkén, azonos típussal játszottam el, hogy egy azonos 125 ccm-es motorral jártam a közúri forgalomban, valószínűleg messze a te fizikai és mentális kondíciód felett. Én nem engedném meg így sem gyerekemnek, nagybátyám megengedte.
Tény a 50ccm és a 80ccm közt is van különbség, de a te 14 éves kori magasságod és az enyém közt is kb. 20 centi, etc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!