Friss jogsival rendelkező gyereknek milyen kocsit ajánlotok úgymond megtanulni vezetni?
Figyelt kérdés
Lehető legolcsóbb, semmi extra nem kell, csak hogy a gyerek megtanuljon normálisan vezetni, hozzászokjon a kocsihoz.2013. ápr. 8. 19:32
1/11 anonim válasza:
én egy opel astra, vagy egy renault 19re gondoltam magamnak első autóra, még megtanulok vezetni
2/11 anonim válasza:
10-15 éves polo, clio, golf, hasonló fospisztoly 2-300 ezerért.
3/11 anonim válasza:
fospisztoly :D de legalább nem hiteles műmájer
4/11 anonim válasza:
5/11 anonim válasza:
7/11 anonim válasza:
8/11 anonim válasza:
Wartburgom volt, aztán golf I-et vettem.
Én első körben mindenképp egy kisebb autót javasolnék.
Suzuki mellett szól az olcsóság, de mivel kezdő vezetőről van szó, egy koccanás sokba fájhat.
Erő ne nagyon legyen benne,mert haverok buli fanta, és baj lehet.
9/11 anonim válasza:
Nem muszáj elsőre valami sz*r régi autót venni neki, meg lehet tanulni rendes autón is vezetni. Ha Wartburgon tanul meg vezetni, és utána hirtelen beül mondjuk egy középkategóriás autóba, azt se fogja tudni, hogy induljon el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!