Babetta 210 motor nem megy?
Kérdezd meg a barátodat,hol található a kuplung a babszin XD
Na hülyeséget félretéve-lehet akár indítópofa is,mely ha el van kopva nem hajtja át a motort..
Bármily meglepő, de ezekben is van kuplung! :) Csak józan paraszti ésszel végig gondolva elég érdekes lenne az elindulás/megállás ha nem lehetne oldani a kapcsolatot a motor és a kerék között.
Egy hónap állás után én elsőre a gyertyát és a kaját nézném meg. Ennyi idő alatt pl. beülepedhetett az olaj a fúvókákba.
Igen, tudom, ilyen szépen is lehet hívni és nem úgy működik, mint egy kuplung. :) De az alapvető funkciója ugyanaz.
Ez most olyan volt tőlem, mint mikor nekem mondják, hogy az összes tartósfék retarder. Vagy minden "tandem pót", miközben abból is van ugye monden, tandem, tridem. :)
A kérdés kiírásból nem derül ki eegyértelműen, hogy pedálozáskor a motort is forgatja, csak az nem indul be? Vagy egyáltalán nem is forgatja a motort?
Ha egyáltalán nem forgatja, akkor egyértelműen az indítópofáknál (ha úgy tetszik kuplungnál) van a gond.
Nekem 207-esem van, annál is előfordul ilyen. Mégpedig amikor nyitva marad a benzincsap, a tűszelep nem 100%-os már és pár óra leforgása alatt ereszt néhány csepp benzint ami befolyik a lendkerék alá és mintegy megkeni annak belső felét, így az indítópofák csúsznak. Ilyenkor gyors tolásra szokott nagy nehezen megindulni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!