Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Babetta 207 Motor kikapcsoló...

Joco92 kérdése:

Babetta 207 Motor kikapcsoló javítása?

Figyelt kérdés
Nem biztos hogy ez a baja de nem vagyok benne biztos valamikor (sűrűn) nem tudom a pedál segítségével berúgni a babettát csak betolni, a pedálok vagyis a tengely magában forog. valamikor fog de sokszor nem, elégé zavar elindulásnál rá szoktam segíteni a pedálokkal de így nem lehet. Mondom elég random valamikor fogja de az ritka. Azért gondolom hogy a motor kapcsoló a ludas mer lötyög is. Be tudom nyomni és egy kis jobbra fordulat és már "Üresjárat" tolhatom is de ott is nagyon ritkán kapja el de ha elkapja akkor jó de mihelyt megállok vagyis le veszem róla a terhelés megint el forog. Remélem érthető voltam, megpróbáltam elmagyarázni de elég nehéz úgyhogy nem értek hozzá és csak 1,5 hónapja van meg nekem.

2016. aug. 16. 23:12
 1/1 anonim ***** válasza:
Ahogy a hibát leírtad,úgy az a vszínű,hogy a hátsókerék bal oldalán lévő kis lánckerék a rossz.Ezért nem lehet pedállal indítani,mert átugrik benne a racsni,és nem viszi át a hátsókerékre a nyomatékot.Ha a motorban a váltó csillag lenne hibás ,akkor még betolni sem tudnád,csak pedálozni,mint a kerékpárt.
2016. aug. 17. 07:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!