Fiúk és lányok! Nektek vannak plüssök az autótokban? Ha igen mennyi, és milyenek? Milyen autótok van? Szerintetek gyerekes ha egy húszon éves fiúnak vannak plüssök az autójában?
szerintem az,nekem egy preparált gömbhal van a tükrön és ennyi.
plüsst meg egyéb hülyeségeket nem raknék bele,minek.
Szerintem az sokkal gyerekesebb, hogy ennyi idős létedre a huszonéves szót nem sikerült normálisan leírni.
Amúgy meg teljesen mindegy, mit tartasz az autódban, csak a látóteredet ne korlátozza, mind a magad, mind a többi közlekedő érdekében.
Nekem egy golyós csapágy lóg a visszapillantón. :D
20/F
Rengeteg plüssünk van, főleg az ágyban, a kocsiban egy sem, ahhoz nagyok s elvagyunk nélküle.
A kocsiban egy apró mágikus lány figura lóg, az elfér.
Nem gyerekes, illetve kit érdekel, hogy gyerekes-e? Ha neked tetszik, s nem árt senkinek (nem takarod a kilátást, nem vonja el a figyelmed), legyen.
Ez nem baj. A rossz helyesírás sokkal problémásabb, de ha legalább nem vezetsz közveszélyesen és képes vagy használni az indexed, akkor már tartasz valahol. Ismertem extrém rossz helyesírású srácot, aki színjeles volt az egyetemen és külföldi ösztöndíjat kapott. Érdekes dolgok ezek. De az embernek nyilván feltűnik az ilyesmi, főleg, ha ő jó helyesírásból.
Semmi, minden idegesít ami feleselgessen belelóg a látóteremben, az autón belül :)
29/F
Max a hátsó ablakhoz raknék. Akkor is valami kabalaplüssöt, ami az autó karakterét tükrözi.
Egyik ismerősöm például a drift autójába rakott egy Süsü plüss figurát, az autó neve is az, mivel egy tüzet okádó sárkány. :)
Akkor az 50 éves apám gyerekes és nőies, van egy kis plüss tehén a műszerfalán :D (Anyumnak meg egy pontosan ugyanolyan)
Oké, ha tele van hányva mindenféle plüssökkel, az már kicsit túlzás, de 1-1 darabtól nem lesz senki gyerekes meg meleg :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!