ACMilan96 kérdése:
Melyik autot erdemes vennem?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Most szeretnek majd autot venni az elkovetkezo par honapban es nezelodtem.
Engem az A3-as Audi es az A6-os 2.5 TDI fogott meg igazan.
Tudnatok roluk velemenyeket irni?
Miert jo es miert nem jo valasztas?
Leginkabb egyebkent a varosban hasznalnam!:)
Elore is koszonom a valaszokat!
2016. okt. 16. 18:55
11/13 anonim válasza:
5 vagyok. Nem kötekedni akartam csak nekem is ilyen motorom van a kocsiba. Egy 2004-es A3ban most vettem a kocsit egy hete Átnézte a szerelő és azt mondta hogy semmi baja nincs jól tudom hogy a olaj zabálást nem írja ki a diagnosztika de a diagnosztikai vizsgáld semmi hibát nem írt ki.rendszeresen volt benne olaj cserélve . Audi Volkswagen És Skoda szervizekbe volt hordva semmi baj be egy 232 000 km-rel vettem . Ez az 1.6os nyolc szelepes változat állítólag ez a jobb. na de kinek a pap kinek a Papné nekem bevált ...
12/13 anonim válasza:
Mi lenne az árkategória?
Ez vagy hasonló?
Megbízható motor, alkatrészek viszonylag olcsók, méretben A6 körüli, első futómű igaz 4 lengőkaros de nem kell azokat állandóan cserélni
Vagy esetleg:
A3 méret, ennél az első futómű egyszerűbb és olcsóbb javítani
Ha ez az árkategória sok lenne akkor ugyanezek az utók csak sima TDI motorral
Ha sok lenne
13/13 anonim válasza:
11# ha 1 hete vetted a kocsit akkor még korai azt állítanod, hogy a motorral minden rendben. Senki nem lát bele, sőt a füst méréssel sem lehet kimutatni. Majd egy 5000 km múlva megtudod erre a kérdésre a választ. Addig is ajánlanám, hogy max 500 kmenként ellenőrizd az olajszintedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!