Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autót lenne érdemes...

Milyen autót lenne érdemes vennem?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Első autómat szeretném megvenni. Friss jogsis anyuka vagyok.

Olyan autóra lenne szükségem, ami nem nagyon nagy, de nem is kicsi. Elfér benne hátul két gyerek ülés, a csomagtartója sem kicsi. Nem kerül egy vagyonba a fentartása, sem a javítása. Nem értek az autókhoz, sajnos nem tudok kitől segítséget kérni. Köszönöm a válaszokat. Ha valamit rosszul írtam elnézést.

2016. júl. 31. 15:51
 1/5 A kérdező kommentje:
Árban olyan 500 000 ft -ra gondoltam
2016. júl. 31. 15:55
 2/5 anonim ***** válasza:

500 000 Ft-od van az autó+átírásra, vagy csak az autóra?Mert arra is gondolnod kell, hogy egy autó átírása kb 100 000 Ft, ha elvégzed az ilyenkor "ajánlott" cseréket, hogy ne robbanjon le alattad két hét múlva.

Opel Astra F Caravan, vagy G Caravan, vagy peugeot 206 SW, 306 SW jó lehet. Kombikat keress - bárez a nem is nagy, nem is kicsi leírás elég nehezen értelmezhető...

2016. júl. 31. 17:22
 3/5 BiTOPro97 ***** válasza:
Így csak Skoda-t.
2016. júl. 31. 19:57
 4/5 joco5582 ***** válasza:
100%

Én egy kicsit máshogy indulnék el. Egy VWcsoportos ilyen idős kocsi első karbantartása legkevesebb 100000ft. Főleg ha a rossz hírű láncos motor van benne. (Nem lehúzni akarom ezeket az autókat, egyrészről nekünk is van, de tény hogy egy lánccsere kb 100-ezerbe van)

Szerintem kezdetnek egy kis városi kocsit vegyen. Amiből sok van, olcsó az alkatrész és szép a szine :).

Suzukit, Opel, Hyundai-t

2016. aug. 1. 11:07
 5/5 BiTOPro97 ***** válasza:
#4 - "Elfér benne hátul két gyerek ülés, a csomagtartója sem kicsi."
2016. aug. 1. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!