A magyar utakra ideálisabbak a lágy a futóművek?
A szüleimnek egy Passatja van, tipikusan az a kemény rugózású.Belemegyek egy kátyúba és majdnem beverem a fejemet,akkorát zöttyen.
Nekem viszont egy franciám van, a nagyobbaknál ez is zöttyen de a kisebbeknél, sokkal kevésbé érezni, mint a VW-nél.
Persze, ilyen utakra, szinte csak terepjárókat lehetne felengedni,de azoknak meg szép ára van.
Nem, mert Magyarországon nagyobb arányban vannak jó utak, mint rosszak. Tudom, nagyon szeretünk panaszkodni, de ez az igazság.
Amúgy igen, a VW-nek jellemzően elég összetett és drága a futóműve, a franciáké egyszerűbb és strapabíróbb, persze hátrányai is vannak (stabiliátás). Ha általánosítunk, akkor elmondható, hogy puha futóművű autó - bírja a rossz utakat, míg a kemény futóművű nem bírja.
Attol függ hogy kinek mik az igényei nekem direkt ültetve és keményitve van a futomő a kocsi alatt és igen pattog mint az állat , de nekem ez a konfortos és jobban is néz ki a verda így , és igen hülyeség a magyar utakra az ültetés meg használhatatlan , de én ugy vagyok vele hogy ültesd le és használd .
Van akinek a lágy rugozás a kényelmes és vannak akik olyanok mint én nekünk a kemény és pattogás a kényelmes :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!