Ha 5 sebességes a kocsim, lehet 6 ha kicserélem a sebesség váltót?
Üdv, 5 sebesség szerintem kevés egy Golf 4-be akkor is ha hosszú fokozatok, de a 6 sebesség pedig nagyon rövidek... 1.) Melyik a jobb?
2.) És csak cserével lehet több sebesség, vagy elég betenni +1 kicsi fogaskereket a mostaniba és lesz 6.-ik sebesség?
"váltóval a fordulatok leesnének
Kicsit sokat nezel ki az 1.9tédéből!azert ez nem ilyen egyszerű,hogy teszek egy 6.-at lentebb esik a fordulat es gond egy szal sem!annal a temponal valoszinuleg mar azt a sebesseget sem tudnad tartani amibol 5-től elvaltod!a sebesseggel negyzetesen novekszik a legellenallas,amihez ennel a temponal egy ilyen kasznival nagyon karcsu az a 110ló!
"Németbe járok vele és 190km-200-nál már maxon ordít a motor.."
Szerintem még a 160-170 is sok az autódnak nem hogy te 190 meg 200al járj egy ilyen típusú autóval.Vegyél inkább egy nagyobb teljesítményű autót mert hidd el hogy hamarosan tönkre fog menni a jelenlegi.Lehet sértő ez a komment de nem annak szántam mert ezek tények.
"a sebesseggel negyzetesen novekszik a legellenallas,amihez ennel a temponal egy ilyen kasznival nagyon karcsu az a 110ló!"
Itt a lényeg.Ha 200-nál még feljebb kapcsolnál,akkor vagy elkezdenél lassulni,vagy olyan mértékben megnőne a fogyasztás,hogy el se tudnád képzelni.
Ha ekkora sebességen akarsz tartósan menni,úgy hogy közbe nem pörög a motor tiltás közelében,akkor erősebb kocsi kell,nagyobb motorral.
És egyébként az menjen tartósan 200km/h-val,aki onnan még gyorsítani is tud.
Rendben akkor, milyen autót ajánlanátok? Golf 5-re mindenki panaszkodik hogy nem ül annyira a kanyarokban mint a 4-es. Max 1,2 mil. forintért.
Sokat járok ki, tehát kevés fogyasztás, de 220-240km/h max legyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!